Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Print E-mail
Την εσπέρα της  6ης Μαΐου 2014, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του επισκέφθηκε τα Κεντρικά Γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μάκης Οικονομίδης ξενάγησε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους στο Μουσείο Αγώνων Καταδρομών Κύπρου, στο οποίο και διαφυλάσσονται ανεκτίμητης αξίας κειμήλια και λάφυρα από τα πεδία μάχης των περιόδων 1964, 1967 και 1974.
Ακολούθως, ο Αστυνομικός  Διευθυντής Λευκωσίας απένειμε τιμητική διάκριση στον κ. Ανδρέα Συμεωνίδη, στέλεχος του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων για την πρόσφατη συμβολή του στον εντοπισμό ελλείποντος προσώπου, καθώς και στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά των εφέδρων καταδρομέων.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ανέφερε πως η σφυρηλάτηση των δεσμών των πολιτών με τα μέλη του αστυνομικού σώματος, ευεργετικές και μόνο έχει επιδράσεις στην κοινωνία εν τω συνόλω. Διαβεβαίωσε ως εκ τούτου τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, πως οι έφεδροι καταδρομείς θα παραμείνουν ακαταπόνητοι συμμαχητές και ανιδιοτελείς συμπαραστάτες στο υψηλό έργο που επιτελεί η Αστυνομική Δύναμη Κύπρου.

ΠΗΓΗ : ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΣΕΚ