Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ - Η επίλεκτη 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία !Η επίλεκτη 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία εν δράσει με πραγματικά πυρά (βίντεο).


Πλήρως ανεπτυγμένη, σε διασπορά και ετοιμοπόλεμη εκτελώντας ασκήσεις με πραγματικά πυρά ήταν η επίλεκτη 7ης Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στο Τυχερό του Έβρου κατά το επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης προς Παρασκευή στον Έβρο, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το ΓΕΣ

Η Ταξιαρχία εκτελούσε άσκηση με πραγματικά πυρά (σχετικό βίντειο αποκαλύπτει σήμερα από το defencenet.gr) κατά την διάρκεια του επεισοδίου την νύχτα της περασμένης Πέμπτης προς Παρασκευή 19 προς 20/05

Η 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία εδρεύει στον Έβρο, ακριβώς στο σημαίο που είχαμε το επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα στο Τυχερό του Έβρου.

Η κινητοποίηση της Ταξιαρχίας τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης προς Παρασκευή ήταν άμεση, έστω και αν δεν χρειάστηκε τελικά να κινηθεί στους χώρους ανάπτυξης.

Καλύπτουν μάλιστα και συγκεκριμένο νησίδα επί του ποταμού Έβρου, η οποία θεωρείται κρίσμης σημασίας για την αμυντική μας διάταξη στην περιοχή.

Η Ταξιαρχία θεωρείται από τις πλέον επίλεκτες μονάδες του Ε.Σ.

ΠΗΓΗ : http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20358&Itemid=47

ΣΧΟΛΙΟ " ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ " : ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Ε.Σ. !