Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Σ.Ε.Α.Ν. ΣΑΜΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ.



Σ.Ε.Α.Ν. ΣΑΜΟΥ.

Στις 5 και 12 Ιουνίου έγιναν αναγνωρίσεις στη Ζ.Ε. της 79 ΑΔΤΕ με τη συμμετοχή εφέδρων Αξιωματικών , Υπαξιωματικών και εθνοφυλάκων, κλείνοντας έτσι ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης. Μετά από μια μικρή ανάπαυλα συνεχίζουμε ανανεωμένοι με νέες δραστηριότητες και αντικείμενα. Στόχος μας είναι η προσέλευση νέων μελών και όσο δυνατόν ρεαλιστική και συστηματική εκπαίδευση όλων των εφέδρων, σε συνεργασία πάντα με το Τ.Ε. Σάμου και τα άξια στελέχη του.


Το εθνικό ανάστημά μας, τα τελευταία χρόνια, κόντυνε. Είμαστε πλέον ένας λαός της φάπας και της κλάψας. Το «εθνικό ανοσοποιητικό μας σύστημα», δεν μπορεί να αντιδράσει και να μας κάνει να σηκωθούμε στα πόδια μας. Πάσχουμε από ένα «ΕΗΤΖ» της εθνικής μας υπόστασης. Η Τουρκία μας «πάει καροτσάκι» στο Αιγαίο. Αυτή, προέλαση. Εμείς υποχώρηση.

Μετράω ήττες. Ήττα, στα Ίμια. Εκεί, που και σήμερα απαγορεύονται η δική μας σημαία, ο δικός μας στρατός στο δικό μας έδαφος.

Ήττα και στα 12 μίλια. Το κυριαρχικό μας δικαίωμα με την υπογραφή του Διεθνούς Δικαίου. Που δεν τολμάμε να ασκήσουμε. Να ασφαλίσουμε μια και έξω το Αιγαίο, τη μεγάλη Πατρίδα μας!!

Ήττα, το ανεμπόδιστο πραξικόπημα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Που συνεχίζει με εκκωφαντική σιωπή, κυβέρνησης – αντιπολίτευσης, να απαγορεύει πτήσεις ελληνικών μαχητικών στα ελληνικά νησιά.

Νέα ήττα η ΑΟΖ.

Οφείλουν τώρα, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, να ορίσουν το «σημείο μηδέν» το εθνικό στοπ για τα εθνικά μας θέματα που απειλούνται.

Αν χάσουμε τον έλεγχο του Αιγαίου θα γίνουμε ένα τίποτα. Οι έκπτωτοι της Ιστορίας. Η Χώρα – σκιά του χθες. Η χλεύη, φίλων και αντιπάλων.

«Στο Αιγαίο, ακόμα και τα κύματα μιλούν Ελληνικά» (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ) ΕΜΕΙΣ;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μπλοκ της εφεδρείας και ιδιαίτερα στο εφ. Υπλγό (ΕΔ) κ. Τσάτσαρο Γεώργιο που μας φιλοξενεί.






ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΣΑΜΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. ΠΕΤΡΟΥ

ΕΦ. ΛΟΧΑΓΟΣ (ΠΖ)

www.seansamou.gr
manolisred@hotmail.com