Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Δ.

Οργάνωση Λεσχών


Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να ανοίξουμε το προβλεπόμενο από το καταστατικό της ΠΟΕΔ Μητρώο Λεσχών, χρειάζεται η συμβολή σας με διάφορα στοιχεία.

Τα στοιχεία που απαιτούνται από σας είναι :

α) Αντίγραφο του καταστατικού σας.

β) Τα πλήρη στοιχεία των μελών του Δ.Σ ( ονοματεπώνυμο, καθήκοντα, επάγγελμα, διεύθυνση, τ.κ, τηλέφωνα, email)

γ) Πότε έγινε η εκλογή του παρόντος Δ.Σ σας και πότε λήγει η θητεία του.Απεβίωσε ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Αντιστράτηγος ε.α. Μαλικούρτης Ιωάννης

Απεβίωσε ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Αντιστράτηγος ε.α. Μαλικούρτης Ιωάννης και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την 11:00 της 9ης Ιουλίου 2011 στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών (Πατήσια).

Η ΠΟΕΔ θα συμμετάσχει στην ακολουθία με αντιπροσωπεία η οποία θα φέρει στολή UEP, θα έχει το λάβαρο και θα αποστείλει και στεφάνι.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν στεφάνι, να ενημερώσουν την ΠΟΕΔ για μαζική παραγγελία. (τηλ. 6947152158)Αγώνες Αλεξιπτωτισμού UEP

Οι Αγώνες Αλεξιπτωτισμού της UEP φέτος θα διεξαχθούν στο Rzeszow της Πολωνίας (στα ΝΑ της χώρας και Α της Κρακοβίας) στις 27-31 Ιουλίου και θα είναι αγώνες προσγείωσης ακριβείας. Θα πάρουν μέρος σ’ αυτούς 4μελείς ομάδες από τις χώρες-μέλη της UEP. Η ομάδα της ΠΟΕΔ, που θα πάρει μέρος στους αγώνες, θα επιλεγεί κατά την 5η Αγωνιστική Συνάντηση Αλεξιπτωτιστών ΠΟΕΔ που θα διεξαχθεί στις 8, 9 & 10 Απριλίου στο Αεροδρόμιο Πολυκάστρου. Οι ενδιαφερόμενοι να ετοιμάζονται.

ΠΗΓΗ : http://www.tolmon.gr/