Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Σύνδεσμος Έφεδρων Αξιωματικών Γρεβενών - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ G3-A3 MG-3 HK-11.








O Σύνδεσμος Έφεδρων Αξιωματικών Γρεβενών στα πλαίσια ενημέρωσης στις τεχνολογικές εξελίξεις και εκπαίδευσης των Eφεδρων Αξιωματικών και της καλής συνεργασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησε στις 9-6-2011 σε συνεργασία με το 586 Τάγμα Πεζικού (Κ.Ε.Ν) Γρεβενών και τον Διοικητή , Αντισυνταγματάρχη κ. ΒΟΥΣΤΗ ΔΗΜΗΡΤΙΟ στο πεδίο βολής Γρεβενών ,άσκηση- ενημέρωση σε όλα τα όπλα του πεζικού.


Αρχικά έγινε θεωρητική ενημέρωση από Αξ/κους του 586 Τ.Π. στα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα κύρια μέρη, παρελκόμενα, χειρισμός , η λειτουργία και σκόπευση του ατομικού τυφεκίου G3A3 ,του πολυβόλου MG3 και του οπλοπολυβόλου HK-11

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε βολή από τους Εφέδρους Αξιωματικούς Γρεβενών που μετείχαν ,στα όπλα : ατομικό τυφεκίο G3A3 , πολυβόλο MG3 και του οπλοπολυβόλο HK-11.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ Β. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ " ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ " :ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ Σ.Ε.Α.Ν. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ Σ.Ε.Α.Ν. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ.

………ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΗ !


« ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ »