Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Σ.Ε.Α.Ν. ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ.



Με   επιτυχία…

Έγινε η προγραμματισμένη δενροφύτευση του Συνδέσμου εφέδρων Αξιωματικών του Νομού μας την Κυριακή 19/12/2012 στο παρεκκλήσιο Ι.Ν.Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Διμηνίου με 46 συμμετοχές .
 Παρόντες εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης κος Ανάργυρος Κοπάνας, εκ μέρους του Δήμου Βόλου ο αντιδήμαρχος κος Χαφτούρας Νικόλαος , ο κ. Αθανάσιος Μπακαλιάνος και οι τρόφιμοι του Ιδρύματος «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ» , ο κος Αριστείδης Λιάπης  εκ μέρους  του ιδρύματος»Αγία Σοφία», 10 μέλη του συλλόγου «απανταχού Γλωσσωτών  με τον πρόεδρο τους κο Σπ.Λιάλιο, ο εκπρόσωπος της ΑΗΕΡΑ Βόλου κος Κ.Βάτσος  κ.α
 Ο πρόεδρος του Συνδέσμου φύτευσε το πρώτο δένδρο αφιερώνοντας το στον «Χρίστο, την Πατρίδα και στους Εθελοντές πολίτες »
 Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον κο Ιωάννη Χατζηπαρασίδη πρόεδρο
Χειριστών μηχανημάτων έργων για την εθελοντική διάθεση του εκσκαφέα .
 Ευχαριστίες και προς τον συμπολίτη μας –Εθελοντή κο Γρηγόρη Ασημακούλα που ανέλαβε την κατασκευή της αναμνηστικής στήλης. «Αλσος Εθελοντών» στο σημείο της δενδροφύτευσης. 
 Την Ευθηνή της  φύτευσης είχε ο εφ. Αξιωματικός και τ.   Δασονόμος κος Αγησίλαος Κασιάρας.
  Ο πρόεδρος του Συνδέσμου τέλος ευχαρίστησε άπαντες τους παρευρισκόμενους  με τον επίλογο ότι ο εθελοντισμός εχει  μέλλον , εχει  αποτελέσματα και  επίσης μικρά κοστολόγια.
Ο Σύνδεσμος μας συνεχίζει ακούραστα και στη νέα χρονιά την εθελοντική του προσφορά στην κοινωνία της Μαγνησίας .

Για το Δ.Σ
Εμμανουηλ Γ.Παυλής
Εφ.Λοχαγός (ΠΖ)