Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΕΚ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΚΠ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ.




ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΕΚ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, ανέλαβαν και φέτος να διεκπεραιώσουν το θεάρεστο έργο Περιφοράς του Επιταφίου, στις οδούς της εντός των μεσαιωνικών τειχών πόλης της Λευκωσίας.

Παρόν το πλήθος των πιστών, προσκυνώντας το πάθος και ανυμνώντας την ταφή. Κατακρίνοντας τον άδικο θάνατο, δια ξύλου σταυρικού. Επικαλούμενοι άπαντες το γλυκύτατο Τέκνο: Κύριε, Κύριε εισάκουσον της φωνής μας.




ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΚΠ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Προεδρείο του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα επισκέφθηκε κατόπιν αδείας του Αρχηγού του ΓΕΕΦ, φυλάκια επί της γραμμής κατάπαυσης του πυρός στην επαρχία Λευκωσίας.

Εκλεκτή συγκίνηση προκάλεσαν η ετοιμότητα, το ψυχικό σθένος και η εν γένει οργάνωση της Εθνικής μας Φρουράς. Οι ηγήτορες, τα στελέχη και οι οπλίτες, ‘‘πολλώ κάρρονες’’, περίτρανα απέδειξαν πως αποτελούν το στρατηγικό πλεονέκτημα και τον πολλαπλασιαστή ισχύος της Δύναμης.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ανέφερε στους άνδρες των φυλακίων πως θα πρέπει να αισθάνονται ευτυχείς και υπερήφανοι, καθότι η ηγεσία και η πολιτεία τους εμπιστεύθηκε τη φύλαξη της συγκεκριμένης ευαίσθητης περιοχής της πατρώας γης. Τους διαβεβαίωσε, τέλος, πως αμέριστη και έμπρακτη θα παραμείνει η στήριξη των εφέδρων καταδρομέων στο υψηλό εθνικό έργο που επιτελούν.

ΠΗΓΗ : http://psek.org/