Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δράση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς.


papanikolaou-efedroi

Ο Διοικητής του Κέντρου Αντισυνταγματάρχης Πεζικού κ. Νικόλαος Αραμπατζής με μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Κιλκίς


Στα πλαίσια ενημέρωσης και παρακολούθησης των δραστηριοτήων μονάδων του Κιλκίς μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Κιλκίς αποδέχθηκαν πρόσκληση και επισκεφθήκαν την Τετάρτη 27-6-2012 την έδρα του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης στην Κρηστώνη Κιλκίς.Ο Διοικητής του Κέντρου Αντισυνταγματάρχης Πεζικού κ. Νικόλαος Αραμπατζής υποδέχθηκε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις τους προσκεκλημένους.

Στην αίθουσα επιχειρήσεων ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την λειτουργία και αποστολή του Κέντρου αναφερόμενος στην παρερχόμνη υψηλού επιπέδου θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση κάθώς και για τους υψηλούς στόχους που είναι η αναβάθμιση του Κέντρου σε επιστημον ικό εκπαιδευτικό κέντρο για την περιοχή.

Από την πλευρά του Συνδέσμου ο πρόεδρος κ, Κώστας Παπανικολάου ευχαρίστηε τον διοικητή για την πρόσκληση και την ενημέρωση συγχαίροντας τον για το επιτελούμενο εκπαιδευτικό  και όχι μόνο έργο που έχουν σχέση με τον τομέα επιχειρήσεων υποστηήριξης της Ειρήνης σε στελέχη σύμφωνα με αναπτυσσόμενο συμμαρχικά πρότυπα (ΝΑΤΟ - Ε.Ε. ΟΗΕ -PfP).

Αναφερόμενος στην σημαντική προσπάθεια που στόχο έχει την ποιοτική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο της διοίκησης όσων και των εφέδρων αξιωματικών προτρέποντας τους να φοιτήσουν στα πολυεθνικά σχολεία λαμβάνοντας ανάλογη πιστοποίηση αυτών της διεθνής ομάδας 23 ανεξαρτήτων κέντρων που συμμετέχουν στο δίκτυο.
Τελειώνοντας υπογράμμισε ότι “είναι ευκαιρία σήμερα που η χώρα βρίσκεται σε δύσκολες συγκυρίες το κέντρο να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης για την τοπική και όχι μόνο κοινωνία συμβάλλοντας στην υλοποίηση των αναπτυξιακών στόχων.
Είναι καιρός τοπικοί παράγοντες να σταθούν διπλά σε τέτοιες προωτοπόρως προσπάθειες που πιστεύω ότι αγνοούν. Καλό θα κάνουν να επισκεφθούν και να ενημερωθούν για την λειτουργία του Κέντρου).

ΠΗΓΗ : http://www.eidisis.gr/topika-nea-toy-n-kilkis/drasi-syndesmoy-efedron-aksiomatikon-nomoy-kilkis.html