Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Έφεδροι αξιωματικοί του Κιλκίς στους Ευζώνους.Το προεδρείο του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους επισκέφθηκε παραμονές Χριστουγέννων τους στρατευμένους του μοναδικού φυλακίου στους Ευζώνους.
Στην όμορφη και ζεστή τελετή που είχαν ετοιμάσει οι στρατιώτες του φυλακίου αντηλλάγησαν ευχές και προσφέρθηκαν δώρα από τον Σύνδεσμο στους υπηρετούντες.
Από την πλευρά του Συνδέσμου ο πρόεδρος Κώστας Παπανικολάου αφού ευχαρίστησε τους στρατεύσιμους για την τιμή που τους κάναν, δήλωσε:
«Είναι υποχρέωση και τιμή για τους Έφεδρους Αξιωματικούς αυτές τις μέρες να βρίσκονται κοντά στους στρατευμένους που αποτελούν το αύριο της Ελλάδας και σήμερα φροντίζουν για την ασφάλειά της. Διαπιστώνουμε ότι οι θυσίες των γονιών σας πιάνουν τόπο. Αξιοποιήστε την θητεία σας. Η νέα χρονιά που θα σας βρει πολίτες ας είναι γεμάτη με υγεία, με όραμα και προκοπή για τον καθένα σας».

ΠΗΓΗ : http://www.kilkis24.gr/%CE%AD%CF%86%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CF%85%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82/