Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Athens Patrol 2014 - Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων (ΣΣΑΕ).ΠΕΡ/ΡΑ: http://www.ssae.gr/activity/athens-patrol-2014/

Ο Σύλλογος Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων (ΣΣΑΕ) διακόπτοντας την πολύχρονη απουσία εφεδρικών αγώνων στην Αττική λαμβάνει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αγώνα στρατιωτικών αντικειμένων Athens Patrol 2014.

Στους αγώνες αυτούς θα συμμετάσχεις ως μέλος μιας εξαμελούς περιπόλου. Οι άνδρες της ομάδας σου θα κληθούν να επιχειρήσουν σε ορεινό περιβάλλον για 24 ώρες,

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 17/11/2014. Εφόσον αποστείλετε αίτηση συμμετοχής (ατομική ή ομαδική) θα σας σταλεί με email αριθμός λογαριασμού για προκαταβολή 10 ευρώ ανά άτομο. Εν συνεχεία της κατάθεσης θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με λεπτομέρειες του αγώνα καθώς και υλικό μελέτης και προετοιμασίας.

Επειδή οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ιδίως τα μεμονωμένα άτομα θα πρέπει να βιαστούν προκειμένου να διευκολυνθούν οι οργανωτές στον σχηματισμό των ομάδων.

Ο χρόνος εκκίνησης και λήξης θα διαφέρει από ομάδα σε ομάδα με χρόνο εκκίνησης της πρώτης ομάδας την Παρασκευή 21/11/2014 ώρα 13:00 και της τελευταίας το Σάββατο 22/11/2014 ώρα 11:00.

Αναγκαία ατομικά υλικά


Σακίδιο παραλλαγής ή σκούρου χρώματος
Εξάρτηση
Υπνόσακος (3 ανά ομάδα)
Υπόστρωμα (3 ανά ομάδα)
Άρβυλα ή μποτάκια βουνού
Στολή παραλλαγής Ελληνικού Στρατού ή στολή της ομάδας σας
Bonnie (jungle) ή καπέλο του συλλόγου σας
Σκούφος και γάντια
Ισοθερμικά ρούχα πάνω και κάτω
Jacket χειμερινό παραλλαγής ή σκούρο
Εφεδρικές κάλτσες και εσώρουχα
Αδιάβροχο
Μια χοντρή μπλούζα ή fleece
Νερό για 24 ώρες
Ξηρά τροφή μιας μέρας (αλμυρό και γλυκό)
Αγγεία εστιάσεως, κουτάλι-πιρούνι και υλικό παρασκευής ζεστού ροφήματος (τσάι, καφέ, σούπα)
Κινητό τηλέφωνο φορτισμένο
Φακός με εφεδρικές μπαταρίες
Σφυρίχτρα
Χαρτί υγείας ή μωρομάντηλα
Μπλοκ και μολύβι
Αρτάνη ή σπάγκος