Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΛΕΦΕΔ Χίου.

 

 
 
 

Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 η Λ.Εφ.Ε.Δ. Χίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Σε μια γεμάτη αίθουσα, παρουσία των τοπικών αρχών, τα μέλη με τις οικογένειες τους και τους φίλους –φίλες της Λ.Εφ.Ε.Δ. πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας μας.
Μετά την ευλογία του πατέρα Διονύσιου ως εκπροσώπου του Μητροπολίτη Χίου κ.Mάρκου , πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος, όπου παρουσίασε την αξία του εθελοντισμού στις μέρες μας και έκανε μια αναδρομή της εφεδρείας στις ιστορικές μάχες των Ελλήνων εθελοντών και της παρακαταθήκης της ιδέας «ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ».
Ακολούθησε ο Γραμματέας και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας, όπου παρουσίασε την σπουδαιότητα της προσφοράς της Λ.Εφ.Ε.Δ. στην τοπική κοινωνία κι έκανε έναν μικρό απολογισμό των δράσεων της χρονιάς που πέρασε.
Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου, κο Στ.Καρμαντζη, τον Δήμαρχο Χίου κο Μαν.Βουρνού, τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δ.Χίου κο Γεωργ. Ζώα, τον Διοικητή της 96ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Ι.Παπαπροκοπίου, τον Διοικητή της Π.Υ. Χίου κο Ι.Αρχοντάκη και τον Ναύαρχο ε.α. του Λ.Σ. κο Στ.Μιχαηλίδη.
Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε βίντεο από προτζέκτορα σε α ́ προβολή με τις δραστηριότητες των τριών χρόνων της Λέσχης, με τίτλο "3 ΧΡΟΝΙΑ Λ.Εφ.Ε.Δ. ΧΙΟΥ".
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενή προσφορά τους τα καταστήματα : Γεωργίου Κριτούλη για την παραχώρηση των οπτικοακουστικών μέσων, Νικ. Βιττάκη για την προσφορά του δώρου που δόθηκε στον τυχερό της βασιλόπιτας, Παροικάκη –Καρρά για την προσφορά δώρων στα μέλη, «Καφεκούτι» Lounge Café και τον κ.Βασ.Καλαργυρό για την άψογη παρουσίαση των εκλεκτών εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση, τον διοικητή της 96ΑΔΤΕ για την παραχώρηση της αίθουσας,το προσωπικό της ΛΕΘ και όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΠΗΓΗ ΠΕΡ/ΡΑ: http://lefed-chios.blogspot.gr/2015/02/blog-post_4.html?m=1