Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ - Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2014



Η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΛΕΦΕΔ - Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έλαβε μέρος, στην μοναδική Πανελλήνια Άσκηση – Αγώνα Εφέδρων στην Πατρίδα μας, τον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2014 που πραγματοποιήθηκε στην Σταυρούπολη Ξάνθης 4-6 Απριλίου 2014. 
 

Η Λέσχη έλαβε μέρος με 12 μέλη  της, – 3 έφεδρους αξιωματικούς και 9 έφεδρους υπαξιωματικούς και οπλίτες, με μια ασκούμενη ομάδα 8 ατόμων και 4 άτομα στην οργανωτική επιτροπή.

Οι εντυπώσεις για τον « παραδοσιακό » για εμάς Μακεδονομάχο ( λάβαμε μέρος σε όλους μέχρι σήμερα ) , άριστες, η οργάνωση και η στελέχωση των αντικειμένων άρτια, οι συμμετέχοντες από κάθε περιοχή της πατρίδας μας από Άρτα μέχρι Κύπρο, η διάθεση και η συμπεριφορά πανηγυρική.
 

Κλείνοντας καλωσορίζουμε όλους τους νέους συνάδελφους που ασκήθηκαν για πρώτη φορά μαζί μας και συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝγια την ευκαιρία που έδωσαν σε όλους τους ενεργούς έφεδρους της χώρας να ασκηθούν ρεαλιστικά και στο περιθώριο της άσκησης να ανταλλάξουν απόψεις.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ