Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Τρικάλων - Συμμετοχή στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.
Όπως σε κάθε εθνική επέτειο… έτσι και φέτος, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Τρικάλων έλαβε δυναμικά μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΛΕΔ κ. Λουκάς Σκύφτας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων του 5ου Συντάγματος Πεζικού ενώ στη συνέχεια τμήμα της Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών έλαβε μέρος στην παρέλαση αποσπώντας για μια ακόμη φορά το θερμό χειροκρότημα των Τρικαλινών.

Εκτός από τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που έφεραν τα μέλη στο πεζοπόρο τμήμα, μετά τον ουλαμό ακολούθησε και το νέο απόκτημα της ΛΕΔ, το όχημα 4Χ4 με το οποίο πια η επέμβαση των μελών της Λέσχης γίνεται πιο άμεση από ποτέ.

Τιμή για τη ΛΕΔ με εκλογή στο ΔΣ της ΠΟΕΔ

Μεγάλη τιμή και αναγνώριση της προσφοράς της αποτελεί η εκλογή του προέδρου κ. Λουκά Σκύφτα στη θέση του β’ αντιπροέδρου στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο κ. Σκύφτας ήρθε 2ος σε ψήφους στην εκλογική διαδικασία. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν πριν από 2 εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη.

Γνωριμία με τη ΛΕΔ

Τα μέλη της ΛΕΔ προσκαλούν τους Τρικαλινούς που θέλουν να γίνουν κομμάτι της Λέσχης… κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20.00 - 24.00 στα γραφεία της, στο πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη.

Με καταδρομικούς χαιρετισμούς,

Το γραφείο τύπου της ΛΕΔ

ΠΗΓΗ : http://www.trikalablogs.gr/Trikala_Web_Magazine_Fatsimare.gr/