Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Π.Ο.Ε.Δ. - 28ος Διεθνής Αγώνας ΙΜΜ.



Ο 28ος Διεθνής Αγώνας ΙΜΜ (Internationaler Mönchengladbacher Militärwettkampf), θα διεξαχθεί στο Monchengladbach της Γερμανίας (δυτικά του Ντύσελντορφ) το Σάββατο, 18 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.imm-bundeswehr.de.

Πρόπερσι, στον 26ο ΙΜΜ την ΠΟΕΔ εκπροσώπησε ομάδα της ΛΕΚΕΔ Στερεάς Ελλάδας και πέρσι στον 27ο ομάδα της ΛΕΔ Ν. Φλώρινας, η οποία μάλιστα κατέκτησε την τρίτη θέση ανάμεσα στις διεθνείς ομάδες εφέδρων, τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε έφεδρους και εν ενεργεία σε δοκιμασία ειδικών εμποδίων και τέλος διακρίθηκε ως η καλύτερη Ελληνική Ομάδα που συμμετείχε ποτέ στο συγκεκριμένο αγώνα. Στα αποτελέσματα του 27ου ΙΜΜ, που δημοσιεύονται στην παραπάνω ιστοσελίδα, η ομάδα της ΛΕΔ Ν. Φλώρινας αναφέρεται με το όνομα Special Forces SFC.

Για το φετινό αγώνα δήλωσε ήδη και πάλι συμμετοχή η ΛΕΔ Ν. Φλώρινας. Παρακαλούνται οι Λέσχες που επιθυμούν να πάρουν κι εκείνες μέρος να μας το δηλώσουν έγκαιρα, γιατί η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει στις 30 Απριλίου.

ΠΗΓΗ : http://www.tolmon.gr/