Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Π.Ο.Ε.Δ. - 28ος Διεθνής Αγώνας ΙΜΜ.Ο 28ος Διεθνής Αγώνας ΙΜΜ (Internationaler Mönchengladbacher Militärwettkampf), θα διεξαχθεί στο Monchengladbach της Γερμανίας (δυτικά του Ντύσελντορφ) το Σάββατο, 18 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.imm-bundeswehr.de.

Πρόπερσι, στον 26ο ΙΜΜ την ΠΟΕΔ εκπροσώπησε ομάδα της ΛΕΚΕΔ Στερεάς Ελλάδας και πέρσι στον 27ο ομάδα της ΛΕΔ Ν. Φλώρινας, η οποία μάλιστα κατέκτησε την τρίτη θέση ανάμεσα στις διεθνείς ομάδες εφέδρων, τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε έφεδρους και εν ενεργεία σε δοκιμασία ειδικών εμποδίων και τέλος διακρίθηκε ως η καλύτερη Ελληνική Ομάδα που συμμετείχε ποτέ στο συγκεκριμένο αγώνα. Στα αποτελέσματα του 27ου ΙΜΜ, που δημοσιεύονται στην παραπάνω ιστοσελίδα, η ομάδα της ΛΕΔ Ν. Φλώρινας αναφέρεται με το όνομα Special Forces SFC.

Για το φετινό αγώνα δήλωσε ήδη και πάλι συμμετοχή η ΛΕΔ Ν. Φλώρινας. Παρακαλούνται οι Λέσχες που επιθυμούν να πάρουν κι εκείνες μέρος να μας το δηλώσουν έγκαιρα, γιατί η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει στις 30 Απριλίου.

ΠΗΓΗ : http://www.tolmon.gr/