Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.


. . . . . . με 37 εφέδρους,

καθε ηλικίας και πολύ ενθουσιασμο για την πρωτοβουλία του Διοικητικου Συμβουλίου τα μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας εσπευσαν να πραγματοποιήσουν το "θεωρητικο μάθημα Βολής" στο σκοπευτήριο Διμηνίου την Κυριακή 17/4/2011 για 45 λεπτά.Οι ενδιαφερόμενοι πέρασαν απο την εξέταση Παθολόγου ιατρου προ της Βολής ,στη συνέχεια υλοποιήθεικε το θεωρητικο σχολείο "τροπος βολής 40 λεπτων "

Τα μέλη αποφάσισαν να πραγματοποιηθει εκ νεου βολή με πιστόλι και λειόκανα όπλα (μονόβολο) την Κυριακή 8/5/2011 την ιδια ώρα και στο στο ίδιο σημείο.

Αναμνηστικά Διπλώματα θα δωθούν σε καθε συμμετέχοντα εκ μέρους του Α.Σ.Ο.Φ για τη συνεργασία .

Το ΔΣ του Συνδέσμου εστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Διοικητη της Αστυνομικής Διοικησης Ν.Μαγνησίας και στην Επιτροπή του σκοπευτηρίου της ΕΛ.ΑΣ. για την αμέριστη υποστήριξη του σκοπού.

Ευχαριστήριο εγγραφο έστειλε το ΔΣ και στον ιατρο Παθολόγο κο Νικόλαο Ιωάννου εφ. Ανθυπίατρο και μέλος του ΔΣ, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του ( εξέταση ενδιαφερομένων )πριν την υλοποίηση της βολής,

τέλος τα ονόματα των συμμετεχόντων συναδέλφων θα σταλούν στη ΔΕΠΑΘΑ γραφ. εφέδρων Αξιωματικών και στη Μ.Ε για ενημέρωση των ατομικών φακελλων τους με κοιν. στην ΑΠΟΕΑ .

για το ΔΣ

ο επικεφαλής της Αθλητικής ομάδας
Εφ.Υπολοχαγός Α.Παλάσκας (Ειδ.Δυνάμεων)