Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Π.Σ.Ε.Ε.Δ. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ  ΕΝΟΠΛΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ

Σύνδεσμος Αναγνωρισμένος και Εποπτευόμενος από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ν.4089/60


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στην παραλιακή λεωφόρο του Παλ. Φαλήρου οι Έφεδροι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων Ενεργοί Πολίτες με την παρέλασή τους ετίμησαν τα άγνωστα επιστρατευμένα τότε παιδιά της Ελλάδας που ενωμένα με τραγούδια έτρεξαν στον πόλεμο του 40, θυσιάστηκαν και δόξασαν την Ελλάδα, τιμώντας τον όρκο τους να φυλάττουν πίστη στη πατρίδα... πεθαίνοντας ως Άνδρες με Τιμή.

Άξιοι συνεχιστές του «ΟΧΙ» οι Έφεδροι στέλνουν το δικό τους μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες ντόπιους και ξένους, μήνυμα ετοιμότητας και αποφασιστικότητας να ξαναχτίσουν το χρεοκοπημένο κράτος και το αποτυχημένο αντιπατριωτικό Πολιτικό Σύστημα που εξαθλίωσε ταπεινώνοντας καθημερινά τους Έλληνες.

Οι συγκινητικές στιγμές στην παρέλαση ήταν πολλές, τα συνεχή θερμά χειροκροτήματα του κόσμου στους Εφέδρους κάλυψαν τα εμβατήρια, όρθιοι το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Επίσημοι καλεσμένοι χειροκρότησαν τον Αλέξανδρο Κόντο Εφ. Ταγματάρχη (ΚΔ) Τελετάρχη Πρόεδρο του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ τη στιγμή που απένειμε στρατιωτικό χαιρετισμό όρθιος από το στρατιωτικό τζιπ, μαζί με τους παραστάτες τους Εφ. Αξιωματικούς, στην έναρξη της παρέλασης.

Ευχάριστες στιγμές ζήσαμε όλοι όταν προ της έναρξης της παρέλασης, το Στρατιωτικό Τμήμα πέρασε ανάμεσα από τους μαθητές –τριες και αυτοί χειροκροτούσαν φωνάζοντας γεια σας χαιρετώντας Στρατιωτικά...!

Μετά το πέρας της παρέλασης ο Πρόεδρος τους Δ.Σ. είχε φροντίσει την επίσκεψη των Εφέδρων στο ιστορικό μας θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ τιμώντας τα 100 χρόνια από την έναρξη του Απελευθερωτικού μας Αγώνα, από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης μας το 1912 – 1913.

Ο φιλόξενος, πετυχημένος Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης συνόδευσε τους Εφέδρους στο θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ όπου ο πλοίαρχος του θωρηκτού, τους υποδέχθηκε θερμά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και κατόπιν ακολούθησε ξενάγηση των Εφέδρων στο πλοίο από 3 ξεναγούς οι οποίοι παρακολούθησαν σε video ιστορικές στιγμές του Π.Ν. και του θωρηκτού.

Ο ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ συγχαίρει τους Έφεδρους – μέλη μας που παρήλασαν, τους συναδέλφους μέλη της κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βατραχανθρώπων που συμμετείχαν στην εορταστική επέτειο, με τον πλωτάρχη εα ΟΥΚ Κ. Λαζανά, τον Σύλλογο Ιστορικών Στρατιωτικών Στολών, τον Σύλλογο Παλαιών Στρατιωτικών Οχημάτων. Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου κ. Διον. Χατζηδάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο για το Πατριωτικό πνεύμα και την φιλοξενία τους.

Το Εφεδρικό κίνημα δυναμώνει πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα  διεκδικώντας την ίδρυση Εθνοφρουράς Εκτάκτων Αναγκών, Ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί για μια καλύτερη Πατρίδα.


«Η Ελλαδα ποτέ δεν πεθαίνει»

Από το Γραφείο Τύπου
του ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ

Δ/ΝΣΙΣ:Τ.Θ. 3142 Τ.Κ. 10210  τηλ.  210- 3313155,  210 3315335,
Φαξ:   210 3311325   http://www.pseed.gr - email: pssed_sak@yahoo.gr

ΠΗΓΗ - ΠΕΡΙ/ΡΑ :  http://www.pseed.gr