Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2013.



 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2013 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/2/2013 η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο Α΄ Υπαρχηγός Γ.Ε.Σ. κ. Ν. Ταμουρίδης, ο εκπρόσωπος του ΑΔΦΒ, επιτελάρχης της 1ης ΤΑΞΑΣ κ. Σαπουτζής, ο Διοικητής της 32 ΤΑΞΥΠ κ. Χ. Σίμος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Γ. Καλτσογιάννης, η Γενική Γραμματέας Ισότητας κ. Ζ. Μακρή, o αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α. Στρατού κ. Β. Πετμεζάς και εκπρόσωπος της Ε.Α.Α. Αεροπορίας, τα μέλη και φίλοι του ΣΕΑΝ Μαγνησίας .

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Λ.Α.Φ. Βόλου το καλωσόρισμα έκανε ο Γεν. Γραμματέας του ΣΕΑΝ κ. Κων/νος Καραδήμας, ο οποίος και ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συνδέσμου. Στη συνέχεια ο Σεβασμιότατος ευλόγησε και έκοψε την πίτα του συνδέσμου, παρουσία όλων των παρευρισκομένων.

Η κα Ελένη Κατσαγεωργίου, οικονομολόγος, στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα και ανέπτυξε το θέμα: «Ο εθελοντισμός στις μέρες μας», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο του κ. Αθανασίου Γκαβαρδίνα και στη μεγάλη του προσφορά, συμπαράσταση και αρωγή που έδειξε ο ίδιος προς τον συνάνθρωπο του. Επίσης η ίδια αναφέρθηκε και στην ίδρυση του Γυμνασίου Καναλίων, πρωτοβουλία του κ. Α. Γκαβαρδίνα, όπως και το Σουρλίγγειο Ίδρυμα(Γηροκομείο) της Ι.Μ. Δημητριάδος, στα Κανάλια, με πρωτεργάτη και δημιουργό τον ίδιο.

Ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας, θέλοντας να τιμήσει τον ξεχωριστό αυτόν άνθρωπο του απένειμε τον Ασημένιο Έφεδρο του Συνδέσμου και αναμνηστικό δίπλωμα, για την μεγάλη του προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και την κοινωνία των Καναλίων, τιμητική διάκριση που την έλαβε από τα χέρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, φανερά συγκινημένος.

Το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ κ. Εμμανουήλ Παυλής ο οποίος έκανε τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του συνδέσμου με διαφάνειες-φωτογραφίες από την κάθε δραστηριότητα. Τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο κ. Κων/νος Οικονομίδης ο οποίος και έλαβε, ως δώρο, ένα αμφορέα πήλινο με βάση.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, τον Χρυσό Έφεδρο του Συνδέσμου ο Α΄ Υπαρχηγός Γ.Ε.Σ. κ. Νικόλαος Ταμουρίδης, ο οποίος με τη σειρά του επέδωσε στο ΣΕΑΝ Μαγνησίας τιμητική πλακέτα του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Με τον ασημένιο έφεδρο του συνδέσμου, βραβεύτηκαν οι εξής:

1) ΔΡ. ΜΑΚΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

2) ΚΑΣΙΑΡΑΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ

3) ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

4) ΛΑΒΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5) ΓΚ ΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

6) ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ

7) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ

8) ΑΜΠΕΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

9) ΦΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

10) ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

11) ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

12) ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

13) ΝΤΕΝΙΣΙΩΤΗΣ


Με έπαινο του ΣΕΑΝ βραυβεύτηκαν οι εξής:

1) ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

2) ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3) ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4) ΜΠΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

5) ΚΟΛΟΦΩΤΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

6) ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

7) ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Με αναμνηστικό Δίπλωμα συμμετοχής στη ραδιοφωνική εκπομπή του συνδέσμου μας

«Εθελοντής εν Δράση», βραβεύτηκαν οι εξής:

1) ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

2) ΑΛΙΚΗ ΜΟΥΤΟΥ

3) ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΛΑΜΙΩΤΟΥ

4) ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΑΜΑΡΤΖΗ

5) ΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

6) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ε.Ε.Σ.

7) ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

8) ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

9) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

10) ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

11) ΜΑΚΗΣ ΜΩΥΣΗΣ

12) ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΣΩΤΑΣ

13) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

14) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

15) ΚΑΣΙΑΡΑΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ

16) ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΟΥΜΟΥΣΙΑΡΗΣ

17) ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΥΛΗΣ

18) 6ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΒΟΛΟΥ

19) ΛΕΣΧΗ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

20) ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ

H I.M.Δημητριάδος απένειμε στον ΣΕΑΝ Μαγνησίας τιμητικό δίπλωμα για την πραγματοποίηση των ραδιοφωνικών εκπομπών, «Εθελοντής εν Δράση», μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Η φετινή συμμετοχή των μελών και των οικογενειών τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τον αριθμό των παρευρισκομένων να φθάνει τους 200. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες προς όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα προς τον Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο και τον Α΄ Υπαρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Ταμουρίδη. Ευχόμαστε σε όλους σας καλή, δημιουργική και ειρηνική χρονιά.

ΠΗΓΗ : Σ.Ε.Α.Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ