Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Oι Καταδρομείς της Λεμεσού τίμησαν τους Καταδρομείς των Τρικάλων που... πολέμησαν στην Μεγαλόνησο !




Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, μια λιτή εκδήλωση, όπου Κύπριοι Καταδρομείς, τίμησαν Τρικαλινούς Καταδρομείς για την προσφορά τους στην αντιμετώπιση του «Αττίλα» στην Κύπρο.



Στην εκδήλωση, έκλεισε ένα «χρέος» προς αυτούς τους Τρικαλινούς που είναι οι αφανείς ήρωες που με πράξεις και όχι με «παχιά λόγια» ήταν παρόντες στο κάλεσμα της Πατρίδας σε μια δύσκολη στιγμή.

Αυτοί που απέδειξαν εμπράκτως πως ο Ελληνισμός στηρίζεται σε Έλληνες που ανατριχιάζουν στην θέα της «γαλανόλευκης» και είναι διατεθειμένοι να δώσουν για αυτή και την ζωή τους, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα.

Αφανείς ήρωες που ακόμη και σήμερα, δεν έχει αποκατασταθεί στην Ιστορία το όνομά τους, αφού οι «πολιτικάντηδες» σε Ελλάδα και Κύπρο, επιμένουν για … «διπλωματικούς λόγους» να τους έχουν στα κιτάπια τους με …ψευδώνυμα, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στην πραγματική Ιστορία.

Μια Ιστορία που όσο και να θέλουν οι «πολιτικάντηδες» να διαγράψουν, αυτή είναι χαραγμένη με ανεξίτηλο τρόπο στις καρδιές και την μνήμη αυτών των Τρικαλινών Ηρώων…


trikalanews.gr