Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

15-07-2013 - Καθαρισμός του Άλσους «Κουρί» από το τμήμα πρασίνου του Δήμου Κοζάνης και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κοζάνης.


Καθαρισμός του Άλσους «Κουρί» από το τμήμα πρασίνου του Δήμου Κοζάνης και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κοζάνης ( 15/07/2013 )


Το τμήμα πρασίνου & περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Κοζάνης πραγματοποίησε προληπτικό καθαρισμό και απομάκρυνση των ξερών κλαδιών και δένδρων που υπήρχαν στο περιαστικό δάσος´Κουρί´ της πόλης μας.


Η ανωτέρω δράση έγινε στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους τους φορείς και υπηρεσίες για την καλύτερη προστασία των περιαστικών δασών και την μείωση του κινδύνου σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Η συνεργασία αυτή ,με την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Κοζάνης , θα επαναληφθεί το προσεχές διάστημα και σε άλλα περιαστικά δάση ,με ανάλογες εθελοντικές δράσεις, στα πλαίσια της καλύτερης δασοπροστασίας του Δήμου μας και πάντοτε με την έγκριση και παρουσία της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.

Πηγή: http://kozanostra.gr/2013/07/15/2110/