Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας - ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2013.




Κυριακή 07 Ιουλίου 2013, στα πλαίσια δραστηριοτήτων της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας) στο αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου – Ν.Κιλκίς πραγματοποιήθηκε άλμα από τα Μέλη Αλεξιπτωτιστές της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας, της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας, τους Έλληνες Αεροδύτες και Φίλους Αλεξιπτωτιστές αυτής, με την ονομασία «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2013».

Το ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2013 διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία.

 

 Οι αλεξιπτωτιστές έφτασαν στις 07:00 π.μ. της Κυριακής 07 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο του Πολυκάστρου, όπου πραγματοποίησαν άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης, με σκοπό τις προσγειώσεις ακρίβειας.
Άλματα πραγματοποιήθηκαν έως αργά το απόγεύμα της Κυριακής.


Το ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2013, τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνετε από την Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας και με τους Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν, θέλησαν να δείξουν με αυτόν τον τρόπο ότι εδώ η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΑΔΑ.



Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας συγχαίρει για την συμμετοχή στο «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2013» την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία με τις γνώσεις, την εμπειρία και την υλικοτεχνική υποδομή πάνω σε θέματα Αλεξιπτωτισμού, τους Έλληνες Αεροδύτες και Φίλους Αλεξιπτωτιστές.

Με την ολοκλήρωση των αλμάτων του «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2013» το μέλος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας, ΠΑΤΣΙΟΥΡΗΣ Αθανάσιος, απόκτησε το πτυχίο A License της USPA. Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας τον συγχαίρει.