Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ν Ε Α του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΗΡΩΙΚΟΥ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ Print E-mail
Τα αποκαλυπτήρια ανδριάντα του γενναίου Ανθυπολοχαγού της 33 Μοίρας Καταδρομών Αντώνη Αντωνίου, τέλεσε ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης στο Άλσος Ηρώων Πελενδρίου, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013. Στο χώρο αυτό κατέληξαν κατά το εναρκτήριο δρομείς του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, μεταφέροντας φλόγα από τον τάφο του ηρωικού Ανθυπολοχαγού.
Το έργο φιλοτεχνήθηκε από το Φίλιππο Γιαπάνη με πρωτοβουλία του σωματείου Τσαγγάρης και του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, τα Διοικητικά Συμβούλια των οποίων και διοργάνωσαν την πιο πάνω τελετή.
Ο Ανθυπολοχαγός Αντώνης Αντωνίου συμμετείχε στις επιχειρήσεις Αγίου Ιλαρίωνα και Αγίου Γεωργίου Κερύνειας. Κηδεύτηκε στη γενέτειρά του το Φεβρουάριο 2010, μετά τον εντοπισμό των λειψάνων του σε περιοχή πλησίον του Γυμναστικού Συλλόγου Πράξανδρος, δυτικώς της πόλης της Κερύνειας.
 

 


 

 
ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Print E-mail
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην παραλία Κουρίου συνεστίαση των μελών του Παραρτήματος Λεμεσού, όπου παρέστησαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων. Την ερχόμενη Παρασκευή, ώρα 19:30 έχει οριστεί η συνεστίαση του Παραρτήματος Πάφου, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Πάφου.

 

 

ΠΗΓΗ :  http://psek.org/