Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Cambrian Patrol 2013 – H Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων θα είναι εκεί!



 

Η παρουσία της ΛΕΦΕΔ στην αντίστοιχη άσκηση του 2011 κέρδισε τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των Βρετανών!

Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Στην άσκηση Cambrian Patrol 2013 του Αγγλικού στρατού θα συμμετέχει η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, με στόχο να επαναλάβει την επιτυχημένη της παρουσία του 2011!
Όπως έγινε γνωστό, η αίτηση της Ομοσπονδίας για συμμετοχή Ελληνικής αποστολής στην άσκηση έγινε δεκτή, γεγονός που ικανοποίησε τα στελέχη της ΛΕΦΕΔ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως παρά τις επίμονες αιτήσεις για συμμετοχή δύο περιπόλων, τελικά δόθηκε έγκριση σε μια μόνο, με το σκεπτικό ότι από διεθνείς συμμετοχές οι Βρετανοί δέχονται αυστηρά μόνο δεκαπέντε και μια ανά χώρα.
Ο πρόεδρος και επιχειρησιακός διοικητής της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων κ. Γιάννης Σιδηρόπουλος, έστειλε το παρακάτω μήνυμα στα μέλη της ΛΕΦΕΔ, αμέσως μόλις γνωστό το γεγονός:
Δεν θα είστε μόνοι, η σκέψη όλων μας μαζί σας, δεν σας ζητάω να μας κάνετε περήφανους είμαστε περήφανοι που μπορούμε να σας αποκαλούμε φίλους , όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα να σκέφτεστε όλους εμάς για να παίρνετε δύναμη γιατί εμείς θα παίρνουμε δύναμη από εσάς. Απλά κρατήστε ψηλά την σημαία, εκεί που της αξίζει.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα εντυπωσιακό βίντεο από την παρουσία της ΛΕΦΕΔ στην αντίστοιχη άσκηση Cambrian Patrol 2011, όπου η ελληνική συμμετοχή κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο!


ΠΗΓΗ :http://defenceline.gr/index.php/diaphora/lefaid/item/228-lefed-cambrian-patrol