Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη στο Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο κο Ηλιόπουλο Ιωάννη πραγματοποίησαν ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας.

ΠΗΓΗ : ΣΕΑΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 
Επίσκεψη στο  Διοικητή της  1ης Στρατιάς  Αντιστράτηγο  κο  Ηλιόπουλο Ιωάννη πραγματοποίησαν ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων  Αξιωματικών  Νομού  Καρδίτσας.
Στη συνάντηση αυτή ο  πρόεδρος του Συνδέσμου Ντενησιώτης Ιωάννης , έφεδρος ταγματάρχης (Π.Ζ), παρουσίασε στο  Διοικητή 1ης Στρατιάς  Αντιστράτηγο  κο Ηλιόπουλο Ιωάννη τις δραστηριότητες του  συνδέσμου  τονίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του. Παρουσιάστηκαν οι στόχοι του συνδέσμου  και ζητήθηκε από το Στρατηγό  η συμπαράστασή του.
  Ο Στρατηγός με σαφή γνώση του εφεδρικού κινήματος τόνισε με φιλικότατη διάθεση  ότι θα είναι πάντοτε κοντά μας στο δύσκολο και πατριωτικό έργο μας. Θα εξετάσει τα θέματά μας και θα δώσει λύσεις , ώστε ο σύνδεσμός μας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.
Ο πρόεδρος  και το Διοικητικό  Συμβούλιο  του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών  Νομού Καρδίτσας  ευχαριστεί  εγκάρδια  το  Διοικητή της  1ης Στρατιάς  Αντιστράτηγο κο  Ηλιόπουλο Ιωάννη  για την άριστη φιλοξενία  του.