Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Συμμετοχή ΠΕΝΕΦΥΟ στην ΤΑΜΣ "ΑΙΣΙΟΣ ΟΙΩΝΟΣ 2015"


 
Την Κυριακή 04.10.2015 η ΠΕΝΕΦΥΟ έλαβε μέρος στην ΤΑΜΣ "ΑΙΣΙΟΣ ΟΙΩΝΟΣ 2015" που διοργάνωσε η ΛΕΦΕΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. Από τη συμμετοχή της Περιπόλου της ΠΕΝΕΦΥΟ εξήχθησαν πολύ χρήσιμα τακτικά συμπεράσματα. Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία, καθώς και όλους τους συναδέλφους Εθελοντές Εφέδρους που συμμετείχαν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το εγγύς μέλλον. Ακολουθεί ανακοίνωση της διοργανώτριας Λέσχης:
 
 
"Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στα πλαίσια της ενάρξεως της εκπαιδευτικής περιόδου για το έτος 2015-2016,διοργάνωσε την Κυριακή 04/10/2015 στην Λίμνη Δασίου του όρους "Ζήρια" Κορινθίας, την πρώτη της ΤΑΜΣ με την ονομασία

"ΤΑΜΣ ΑΙΣΙΟΣ ΟΙΩΝΟΣ 2015".

Η συμμετοχή σε αυτήν την πρώτη προσπάθεια ξεπέρασε κάθε προσδοκία απο άποψη αριθμού (63 άτομα) κι επιπέδου των συμμετεχόντων,που κατέβαλλαν προσωπικό κόπο εν μέσω κρίσεως να συν ευρεθούν και να συν εκπαιδευτούν με συναδέλφους Εφέδρους , όλων των Όπλων και Σωμάτων,δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και μεμονωμένα αλλά και σαν Ομάδες σε ένα αρκετά επίπονο και απαιτητικό σενάριο.

Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Κορινθίας θέλει να ευχαριστήσει ολόθερμα όλους τους προσερχόμενους και συμμετέχοντες καθώς και την Διασωστική Ομάδα Κορινθίας ''ΠΗΓΑΣΟΣ'' που έδωσε το παρόν και τις γνώσεις της.

Η Ελληνική Εφεδρεία απέδειξε για άλλη μια φορά τον υψηλό βαθμό ετοιμότητος και του Σθένους που διέπει την Ελληνική Ψυχή κι είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε κάλεσμα της Πατρίδος.

Ευχαριστούμε τους :
Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ
​Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΕΥΒΟΙΑΣ
Α.Σ.Ε.Ε.Δ.Α.
Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο.
Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ