Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ / ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ / ΔΙΑΣΩΣΗΣ "ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ".


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ / ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ

ΑΣΚΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ / ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ".
Η ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ.
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ΕΛΑΒΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΤAI Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ.
ΧΩΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ΟΡΙΣΤHΚΕ Ο ΤΟΜΕΑΣ Χ.
Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ, Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ 90 ΛΕΠΤΩΝ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ, ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ, ΣΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ Φ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ / ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Χ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ.
ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ. ΑΜΕΣΩΣΠΑΡΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Σ/Δ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΑΝΕΜΕΝΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ Σ/Δ ΠΑΡΕΔΟΘΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΩΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ , ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ, ΠΡΕΣΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ εφ. ΤΧΗΣ (ΚΔ) κ. ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ.

ΠΗΓΗ - ΠΕΡ/ΡΑ :  https://www.facebook.com/pseed.sak?fref=ts