Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΒΡΑΔΙΑ ΕΦΕΔΡΩΝ - Π.Σ.Ε.Ε.Δ. - Σ.Α.Κ.





ΒΡΑΔΙΑ ΕΦΕΔΡΩΝ


Μέσα σε ζεστό, φιλικό και εορταστικό κλίμα στα κατάμεστα γραφεία μας τα μέλη και οι φίλοι μας πέρασαν μια διασκεδαστική βραδιά μακριά από την Τρόϊκα, το ΔΝΤ και τη διάλυση της Πολιτικοοικονομικής ζωής που περνάει η Χώρα μας.
Ο Πρόεδρος μας εφ. Ταγματάρχης (ΚΔ) Αλέξανδρος Κόντος καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους και τίμησε με το δικό του ξεχωριστό λόγο τον Πρόεδρο των Πολεμιστών Κύπρου Κομμάντος 74 κ. Π. Αρφάλη για την Ηρωϊκή Προσφορά των Καταδρομέων , τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων και τους Εκπαιδευτές των ΟΥΚ για τη τεράστια προσφορά τους στις Ειδικές Δυνάμεις και του Πολεμικού Ναυτικού μας.
Ετίμησε επίσης τον Ταξίαρχο ε.α. κ. Πάνο Ευσταθίου Διδάκτορα Ιατρικής – Καταδρομέα Αλεξιπτωτιστή, Διευθυντή του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας του Υπουργείου και Σύμβουλο του Δημάρχου Αθηναίων για τις Έκτακτες Ανάγκες και τη καθημερινότητα του Πολίτη.
Στη συνέχεια της βραδιάς τα τραγούδια και οι χοροί με την ορχήστρα του εφ. Λοχία (ΚΔ) Αλεξιπτωτιστή Σπ. Κούλη άναψαν το κέφι και πήραν σειρά τα ζεϊμπέκικα για τους Καταδρομείς και τους ΟΥΚ, τα νησιώτικα και τα καλαματιανά με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες πάντα…………

Η βραδιά έκλεισε με ευχαρίστηση και πολλές ευχές ο Νέος Χρόνος να έχει και κάτι ευχάριστο για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

ΠΗΓΗ : http://pseed.gr/