Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝ.Ε.Ε.Α. - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και Χρόνια ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ για την ΕΦΕΔΡΕΙΑ !


Εγκρίθηκε από την ιεραρχία η επίσκεψη στο ΚΕΟΑΧ από 14(Παρασκευή) μέχρι και 16(Κυριακή) Ιανουαρίου 2011 (25 μέλη μας).

1.Για την μεταφορά μας θα χρησιμοποιήσουμε δικά μας μέσα.
2.Θα έχουμε τροφοεφόδια για την διαμονή μας,το ΚΨΜ δεν προβλεπεται να μας εξυπηρετήσει.
3.Το ΚΕΟΑΧ βρίσκεται στην περιοχή Βρυσοπούλες σε υψόμετρο 1820 μέτρων.
4. Θα πρέπει να έχετε α.Ιματισμό 3 στρωμάτων (μονωτικό ,αντιανεμικό και αδιάβροχο στρώμα) β. Υποδήματα ορειβατικού τύπου γ. Γάντια δ. Γυαλιά ηλίου και ε. κάλυμα κεφαλής. Επίσης ασύρματο με τις συχνότητες ανάγκης.
5. Οφείλετε να έχετε μαζί σας το ΔΑΤ
6. Οφείλετε να ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού του ΚΕΟΑΧ και να συμπεριφέρεστε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.

Την Παρασκευή 14/1 ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί θεωρητικό μάθημα από εκπαιδευτή του Κέντρου σχετικά με την Επιβίωση σε χιονοσκεπείς περιοχές μεγάλου υψομέτρου και θα επιδειχθούν οι συλλογές διάσωσης του ΚΕΟΑΧ.
Ο δρόμος από Σπαρμό μέχρι το ΚΕΟΑΧ είναι ασφαλτος όμως είναι απαραίτητο να έχετε αλυσίδες.

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στον Σπαρμό ωρα 15:00 και θα αναχωρήσει.προς ΚΕΟΑΧ. Οσοι δεν προλάβουν θα ανεβούν με δική τους ευθύνη.Οσοι γνωρίζουν οτι θα καθυστερήσουν οφείλουν να μας ενημερώσουν.Επιστροφή την Κυριακή ωρα 13:00.

Κόστος συμμετοχής 10 (δέκα ) Ευρώ που πρέπει να κατατεθούν μέχρι 11η Ιανουαρίου ωστε να γνωρίζουμε το ποσό που θα διαθέσουμε για δώρα προς τους συναδέλφους. Τα χρήματα θα σταλούν στον ταμία της ΠΑΝΕΕΑ κ.Θόδωρο Παπαδόπουλο τηλ-φαξ 2310 782982 ,εργασιμες ωρες. Επικεφαλής ο πρόεδρος της ΠΑΝΕΕΑ και της ΛΕΕΒ ,Αντγος Τραχανατζής Κ.

Καλή αντάμωση στα ψηλα βουνά.
ο γραμματεύς της ΠΑΝΕΕΑ.
Αλέξανδρος Λιόλιος.