Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Λέσχη Έφεδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής – Συμμέτοχη σε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - ΚΑΡΠΑ και ΑΕΑ.










ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τέταρτη 08/06/2012 η Λέσχη Έφεδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής έλαβε μέρος σε σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Aπινιδωτή (ΑΕΑ), το σεμινάριο οργανώθηκε από την ΛΕΦΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστάσιου ΜΥΛΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη.
Η συμμέτοχη ήταν μεγάλη, το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με εκπαιδευτικά ομοιώματα δίνοντας  πραγματική προσομοίωση και ρεαλιστική εκπαίδευση.
Εκπαιδευτές - οργανωτές του σεμιναρίου ειναι επαγγελματίες διασώστες με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο.
 Η Λέσχη μας έλαβε μέρος με 10 μελή τα όποια εκπαιδευτήκαν στις παραπάνω τεχνικές και δεξιότητες.
Όλοι οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για τις νέες δεξιότητες που απέκτησαν από το European Resuscitation Council.
Η γνώση πυ αποκτήθηκε δίνει δυνατότητα βοηθείας,  ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, πράγμα που συνάδει πλήρως με την εθελοντική δραστηριότητα της Λέσχης μας.
Το Δ.Σ. της Λέσχης Έφεδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής ευχαριστεί την Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ για την πρόσκληση τους και την άρτια και επαγγελματική οργάνωση του σεμιναρίου.

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ “ Γιατί είναι στο αίμα μας η πρόσφορα, προσφορά στον συνάνθρωπο, προσφορά στον συνάδελφο ! “.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ.