Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Δελτίο τύπου από τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας.







ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ
ΝΟΜΟΥ  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Ν.1301/82)- Α.Φ.Μ 099398395
ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 11, Τ.Κ. 38221 – 1ος όροφος – τηλ. 2421036800
Β Ο Λ Ο Σ


ΘΕΜΑ : «Επίσκεψη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας»

Μονοήμερη ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησαν τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Μαγνησίας (Σ.Ε.Α.Ν  Μαγνησίας), το Σάββατο 23-6-2012 στη Σχολή Πεζικού  Χαλκίδας στο πλαίσιο  της  ανακήρυξης το 2012 ως '' ΕΤΟΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ''.


Μετά  την φιλική υποδοχή από τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Ευβοίας , ακολούθησε  κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της Σχολής,  από τον πρόεδρο του ΣΕΑΝ Μαγνησίας εφ. Λοχαγό κ. Εμ. Παυλή (Χορηγός του στεφανιού μας ήταν ο συμπολίτης κος Βασίλειος Ροϊλός ) .

Με τη συνοδεία του Πρόεδρου κ. Δημήτριου Παλαμά ,του αντιπρόεδρου και Γ.Υ.Ε.Ν. Ευβοίας κ. Ανδρέα Καπεντζώνη και του ταμία  κ. Παναγιώτη Βάσσο μας έγινε ενημέρωση της αποστολής και του ρόλου της Σχολής Πεζικού μέχρι σήμερα. 


Ξενάγηση έγινε ,στο πλούσιο σε εκθέματα, Μουσείο της Σχολής, από  Λοχαγό της Σχολής , στην αίθουσα ΤΙΜΩΝ όπου έγινε και η ανταλλαγή αναμνηστικών. Αναμνηστικές  πλακέτες στον ΣΕΑΝ Μαγνησίας δόθηκαν από τον Δ/κτή της Σχολής Πεζικού, υποστράτηγο κ. Ελευθέριο Γκορίτσα και από τον πρόεδρο του ΣΕΑΝ Ευβοίας κ. Δημήτριο Παλαμά.

Τα μέλη της αποστολής μας ανταπόδωσαν  επαίνους , προς τον Δ/ντή της Σχολής εκ μέρους του ΣΕΑΝ Μαγνησίας, ο εφ. αξ/κός κ. Αγησίλαος Κασιάρας, στον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Ευβοίας έκανε την παράδοση του επαίνου, ο εφ. Αξ/κός,  κ. Ιωάννης Γκλέτσος ,στον ΓΥΕΝ Ευβοίας ο εφ.Αξ/κός, κ. Αθανάσιος Μπάτης και στο Σύνδεσμο Ευβοίας ο εφ. Αξ/κό κ.  Μιχ. Αμπελάς.



Με συγκίνηση βρεθήκαμε εμπρός από τις πολεμικές αιματοβαμμένες ελληνικές σημαίες των Συνταγμάτων μας. Με ευλάβεια κα ικανοποίηση ιστορική αποχωρίσαμε για το υπόλοιπο της ξενάγησης .


Με αναμνηστικές φωτογραφίες  στη Λέσχη της σχολής αποχαιρετίσαμε όλα τα στελέχη που συνέδραμαν στην καλλίτερη φιλοξενία μας. Η επίσκεψη στο Κάστρο της περιοχής η απόλυτη πανοραμική θέα , η παλαιά γέφυρα και τα νερά του Ευρίπου μας άφησαν την τελευταία εικόνα από την πετυχημένη μονοήμερη επίσκεψη μας στην ΣΧΟΛΗ ΠΕΖΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ .


Για το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Μαγνησίας
Ο  Γεν. Γραμματέας
Κων/νος  Καραδήμας
Έφ. Ταγματάρχης (ΠΖ)