Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μνημόσυνο πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών σε Ρεντίνα και Καβούρι


Μνημόσυνο πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών στη Ρεντίνα.





O σεβασμιώτατος μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης


Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, ο Διοικητής και Υποδιοικητής του Β΄ Σώματος Στρατού, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού ,ο Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών. 


Ο πρόεδρος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.



Όπως έγινε στο Καβούρι Βουλιαγμένης, έτσι και στη Ρεντίνα, τελέσθηκε το μνημόσυνο των πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, στο Στρατόπεδο «Αντιστρατήγου. Γ. Κατσάνη», παρουσία του σεβασμιώτατου μητροπολίτου Λαγκαδά κ. Ιωάννη, του Διοικητού και Υποδιοικητού του Β΄ Σώματος Στρατού, του Διοικητού της 1ης Μεραρχίας Πεζικού , του Διοικητού της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών, εκπροσώπων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Προξένου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη κ. Κώστα Ψευδιώτη, αντιπροσώπων των Συλλόγων Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών» από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και πλήθους κόσμου, οι οποίοι παρευρέθησαν για να τιμήσουν την μνήμη όλων εκείνων των Καταδρομέων οι οποίοι έπεσαν ηρωϊκώς μαχόμενοι για την πατρίδα και το έθνος μας.


Μνημόσυνο πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών στο Καβούρι.






O Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος.




Η Κυπριακή αντιπροσωπία του ΠΣΕΚ στο Μνημόσυνο.

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος εκπροσώπησε χθες την Κυβέρνηση στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο των Λ.Ο.Κ. στο Καβούρι Βουλιαγμένης, υπέρ των πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών που έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια των αγώνων του έθνους (89 αξιωματικοί και 611 οπλίτες).
Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Βύρων Πολύδωρας, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αντώνιος Αργυρός, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς.
Στεφάνι κατέθεσαν στη μνήμη των πεσόντων Καταδρομέων και Ιερολοχιτών ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΠΗΓΕΣ : www.kranos.gr - www.psek.org - www.romfea.gr