Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΛΕΦΕΔ: Επίσημη έναρξη του παραρτήματος στα Ιωάννινα


Ακόμα ένα παράρτημα της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων πήρε σάρκα και οστά, από συνειδητοποιημένους πολίτες που αποφάσισαν να τηρήσουν το θεσμό του Πολίτη - Οπλίτη.  
Ακόμα ένα παράρτημα της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων πήρε σάρκα και οστά, από συνειδητοποιημένους πολίτες που αποφάσισαν να τηρήσουν το θεσμό του Πολίτη - Οπλίτη.
Η ΛΕΦΕΔ Ιωαννίνων είναι γεγονός! Ακόμα ένα παράρτημα της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων πήρε σάρκα και οστά, από συνειδητοποιημένους πολίτες που αποφάσισαν να τηρήσουν το θεσμό του Πολίτη - Οπλίτη και να εκπαιδευτούν σωστά, ενισχύοντας παράλληλα τον κρίσιμο τομέα της Πολιτικής Προστασίας.
Με ανακοίνωσή του το νεοσύστατο ΔΣ της ΛΕΦΕΔ Ιωαννίνων αναφέρει τα εξής:

"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επίσημη έναρξη του νεοσύστατου παραρτήματος της λέσχης μας. Είμαστε εδώ για να τηρήσουμε το θεσμό του πολίτη οπλίτη με γνώμονα την άρτια και σωστή εκπαίδευση των μελών της. Η λέσχη είναι έτοιμη να συνδράμει σε έκτακτες ανάγκες(σεισμούς, διασώσεις, πλημμύρες, πυρκαγιές, θεομηνίες) αλλά και με την εθελοντική της δράση σε κοινωνικές εκδηλώσεις (αγώνες δρόμου, καθαρισμούς δασών, συλλογή ανανεώσιμων υλικών).
Είμαστε εθελοντές και κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα μας προσπαθούμε με το κάθε δυνατό μέσο να προσφέρουμε στην πολιτεία για ένα καλύτερο αύριο. Είναι καθήκον όλων μας να μπορούμε να προστατέψουμε την περιουσία της χώρας μας, τον πολιτισμό που μας διδάξανε οι αρχαίοι πρόγονοι, την φιλοπατρία, τον αλτρουϊσμό και την ηθική υπόσταση του καθενός.
Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο, όμως για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να υπάρχει μέσα μας ο εθελοντισμός και η προθυμία για εκπαίδευση. Αν θέλεις να δεις το έργο της Λέσχη μας στην πράξη επικοινώνησε μαζί μας και γίνε ένας από εμάς... Με εκτίμηση το Δ.Σ.".

ΠΗΓΗ :  Defenceline.gr