Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Διασυλλογική κινητοποίηση Αγάπης και Προσφοράς από τους Συλλόγους Εφέδρων

Πάνω από 40 κούτες με τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από Συλλόγους Εφέδρων σε όλη την Ελλάδα για τα 1,050 παιδάκια των σχολείων της Πάτρας που βρίσκονται στα κατώτατα όρια υποσιτισμού.
Έφεδροι, μέλη άνω των δέκα Συλλόγων, από όλα τα μέρη της Ελλάδας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια να προσφέρουν χέρι βοήθειας σας αυτούς που το έχουν ανάγκη περισσότερο απ’ όλους.
Τα παιδιά.
patra
Σε εποχές όπου το να προσφέρεις είναι δύσκολο, ο καθένας πρόσφερε κάτι από το υστέρημα του ώστε κανένα παιδάκι να μην ξαναλιποθυμήσει από την πείνα και την αδυναμία σε Ελληνικό Σχολείο.
Γιατί οι έφεδροι, αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά, ότι πρώτα και πάνω από όλα είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν στον συνάνθρωπο αλλά και στην Πατρίδα, όποτε αυτό τους ζητηθεί.
Η διασυλλογική επιτροπή εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους όσοι πρόσφεραν είτε ατομικά είτε συλλογικά τα τρόφιμα για τα παιδιά. Επίσης, ευχαριστίες αξίζουν και στους αφανείς υποστηρικτές αυτής της ενέργειας, που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, αφιέρωσαν χρόνο και μέσα για να επιτύχει αυτή προσπάθεια.
Επίσης ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στη ΜΕΤΜΠΑ μεταφορική για την άμεση ανταπόκριση της να μεταφέρει αφιλοκερδώς τα τρόφιμα στην Πάτρα.
Τις Άγιες τούτες ημέρες, κλείνουμε με μια ευχή.
Υγεία και ευτυχία σε όλες, και όλους και να μην λείψει το χαμόγελο από καμία οικογένεια.
 
Χρόνια Πολλά.
 
Η Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων