Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΟΠΛΙΤΩΝ Εκπαίδευση σε Σεμινάριο Τακτικής Διάσωσης Μάχης της Meducation - Συνεκπαίδευση ΠΕΝΕΦΥΟ - ΑΣΕΕΔ στην πυρασφάλεια.


 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΟΠΛΙΤΩΝ Εκπαίδευση σε Σεμινάριο Τακτικής Διάσωσης Μάχης της Meducation
Την Κυριακή 29.11.2015 μέλη της ΠΕΝΕΦΥΟ έλαβαν επιτυχώς μέρος στο σχολείο "Τακτική Διάσωσης Μάχης – Tactical Combat Rescue - Basic" που διοργάνωσε η Meducation. 
Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές και εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για το επίπεδο παρεχόμενης εκπαίδευσης, καθώς και για το επίπεδο καταρτίσεως και τον επαγγελματισμό των εκπαιδευτών.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.962204943851465.1073741869.384694028269229&type=3

http://meducation.gr/%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7%CF%82/

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΟΠΛΙΤΩΝ Συνεκπαίδευση ΠΕΝΕΦΥΟ - ΑΣΕΕΔ στην πυρασφάλεια



Την Κυριακή 21/11/15,ημέρα εορτασμού των Ένοπλων Δυνάμεων, ο υπεύθυνος του κλιμακίου της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. στα Ιωάννινα πραγματοποίησε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε βασικά αντικείμενα πυρασφάλειας, στο Αγρίνιο, σε μέλη του Α.Σ.Ε.Ε.Δ.Χρησιμοποιήθηκαν διαδραστικές μέθοδοι διδασκαλίας.Οι εκπαιδευόμενοι πραγματοποίησαν βολές με διάφορα πυροσβεστικά μέσα και ασκήθηκαν σε ειδικές τεχνικές διάσωσης. Επίσης, έμφαση δόθηκε στα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, αλλά και στην ασφάλεια του προσωπικού άμεσης επέμβασης. Η δραστηριότητα αυτή έχει πρόσθετη βαρύτητα  την συγκεκριμένη χρονική περίοδο - μέσα στην κοινωνικοοικονομική κρίση την οποία βιώνουμε - γιατί υπάρχει μεγάλη αύξηση  πυρκαγιών εξαιτίας της κακής χρήσης τζακιών και θερμαστρών,αλλά και της έλλειψης τήρησης μέτρων πυρασφάλειας και καλής λειτουργίας σε συμβατικά λεβητοστάσια.
 Ευχαριστούμε τον Α.Σ.Ε.Ε.Δ., για την επιτυχή διοργάνωση αυτής της δραστηριότητας,τον Δήμο Αγρινίου, για την παραχώρηση του Κέντρου Περιβάλλοντος Τριχωνίδας και το κατάστημα "ΠΥΡΟΔΟΜΗ", για τη χορηγία του εξοπλισμού ο οποίος χρησιμοποιήθηκε.