Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΚ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ Δ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.Στις 16/12/2015 η ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα για θέματα που αφορούν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στην έδρα της ΤΚ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ Δ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
Η ενημέρωση επικεντρώθηκε στις βασικές αρχές του εθελοντισμού, στη δυνατότητα δημιουργίας ομάδας εθελοντών στην περιοχή, και στην επίδειξη – ενημέρωση για :
1         ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ
2         ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
3         ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΕΙΩΝ
4         ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ
5         ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο πρόεδρος της ΤΚ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ κ Σειράς και εκπρόσωποι φορέων και σωματείων της περιοχής.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθεί η συνεργασία μας  με την ΤΚ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ και να πραγματοποιηθεί επιμέρους εκπαίδευση των ενδιαφερόμενων από την λέσχη μας την καινούρια χρονιά.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς και τους ενεργούς πολίτες της ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ  που πλαισίωσαν την εκδήλωση μας και ιδιαίτερα τον ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – την ΤΚ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ για την φιλοξενία και την στήριξη.
Τέλος ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΤΚ κ Σειρά.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ( ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  http://tseligas-daskalos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_17.html#more )