Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Η Λ.ΕΦ.ΕΔ " ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ"!


Μετά την αποχώρηση του προέδρου της Δημοκρατίας από την παρέλαση, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ( Λ.ΕΦ.ΕΔ ) της Θεσσαλονίκης ηγήθηκε της παρελάσεως, παρελαύνουσα σε άψογο σχηματισμό, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του πλήθους των συγκεντρωμένων οι οποίοι αμέσως άνοιξαν το δρόμο και χειροκροτούσαν τους παρελαύνοντες άνδρες της Λ.ΕΦ.ΕΔ.
Η παρέλαση της ΛΕΦΕΔ ήταν ...τόσο άψογη που ο εκφωνητής της τηλεοράσεως, μετέδιδε ότι τώρα παρελαύνουν τα "στρατευμένα νιάτα της Ελλάδος" και ότι άρχισε κανονικά η Στρατιωτική παρέλαση!
Η EFENPRESS Θεωρεί υποχρέωσή της να εκφράσει το θαυμασμό και τα συγχαρητήριά της για το άψογο της παρελάσεως της ΛΕΦΕΔ καθώς και για την απόφασή της να παρελάσει, δίνοντας έτσι το σύνθημα και στα άλλα τμήματα να τη μιμηθούν, με αποτέλεσμα να γίνει η παρέλαση με τεράστιο διεθνές πολιτικό όφελος για την εικόνα της Ελλάδος.
Η διεξαγωγή της παρελάσεως έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι οι πολιτικοί της αλλά ο λαός της του οποίου η θέληση δεν εκφράζεται πλέον από τους πολιτικούς...

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟ : http://efenpress.blogspot.com/2011/10/blog-post_3571.html#more
 
ΠΗΓΗ : ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : FACEBOOK
 
ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ : http://www.youtube.com/watch?v=KvKCOF6uiyU&feature=player_embedded
 
ΣΧΟΛΙΟ " ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ " : «Λαός που ξεχνά την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει»

Συγχαρητήρια συνάδελφοι της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. για την πράξη σας, χάρη σε εσάς πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, χάρη σε εσάς τόλμησαν μετά να παρελάσουν και τα αλλά σωματεία, ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ να μοιρασθώ την εμπειρία σας, σας  αξίζει το ρητό των ειδικών δυνάμεων μας « Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ », όχι δεν είμαστε όλοι αρνητές των θυσιών των προγονών μας, δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, δεν φοβόμαστε αυτούς που ισοπεδώνουν τα πάντα, αγαπάμε τον τόπο μας και θα χύσουμε το αίμα μας για αυτόν αν χρειασθεί.
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ.