Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Για πάντα καταδρομείς ! ! Συγκινητικές στιγμές από παλαίμαχους εφέδρους κομάντος, στην κοπή της βασιλόπιτας της Λέσχης Καταδρομέων Ημαθίας !!


Την κοπή της βασιλόπιτας της πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 14ης Ιανουαρίου η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας στην ΛΑΦ Νάουσας. Συγκινητικές στιγμές του μοναδικού πνεύματος συναδέλφωσης που χαρακτηρίζει αυτούς που είχαν την ύψιστη τιμή να υπηρετήσουν τις ειδικές δυνάμεις της πατρίδας μας, η παρουσία του εφέδρου ταγματάρχη των καταδρομών κ. Θέμη  Παπαγιάννη (52η σειρά) ο οποίος τόνισε ότι οι Έλληνες καταδρομείς έχουν παράδοση στην συναδελφική αλληλεγγύη, αναφερόμενος σε δικό του προσωπικό παράδειγμα όταν συνάδελφος του καταδρομέας ( ο κ.  Θωμάς Γκιόρσιος από το Αγγελοχώρι της Νάουσας) πληροφορήθηκε την αδυναμία του να οργώσει το χωράφι του, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών και έσπευσε την ίδια μέρα να τον εξυπηρετήσει. Συγκινητική επίσης η παρουσία του εφέδρου καταδρομέα ( 57η σειρά) κ. Κωνσταντίνου Μουρατίδη, από τον Άγιο Γεώργιο Βεροίας, που ήρθε στην εκδήλωση με τον εγγονό του, ευχόμενος σε αυτόν να υπηρετήσει με τη σειρά του την πατρίδα και τις ειδικές δυνάμεις, όπως έπραξε και ο ίδιος!!! Ψηλά ο πράσινος μπερές λοιπόν, ενώ τις θερμότερες ευχαριστίες όλων των παρισταμένων κομάντος δέχθηκε ο διοικητής της τοπικής Β΄ΜΚ Ανχης (ΠΒ) κ. Συρμόπουλος Γεώργιος , που στέκεται πάντοτε αρωγός σε όλες τις δραστηριότητες της Λέσχης.

ΠΗΓΗ :  http://epea.com.gr/portraita/gia-panta-katadromeis--sygkinitikes-stigmes-apo-efedrous-komantos-pou-dianyoun-tin-8i-dekaetia-tous,-stin-kopi-tis-vasilopitas-tis-lesxis-katadromeon-hmathias.htm