Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΣΥΝ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 12 ΜΚ. ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ - Τ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε. ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ.

   
    ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ 
ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Μέλος της
Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εθελοντών 
Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.


Πολύγυρος Χαλκιδικής Τ.Κ. 63100
ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Ε.Φ. ΥΠΛ/ΓΟΣ ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ Γ.
Τηλ : 6945480763 - 6979002694
e-mail – lefed131@gmail.com

Αριθ. Πρωτ.: /2013
Πολύγυρος : 06/03/2013


ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΚΟΙΝ: ΛΕΣΧΕΣ Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ.

ΘΕΜΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΣΥΝ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ 12 ΜΚ. ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ - Τ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε. ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ.
ΣΧΕΤ: - 
Την 17/02/2013 αντιπροσωπεία της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - πραγματοποίησε επίσκεψη - συν/εκπαίδευση με τα Τ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε. ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την αποστολή και τα μέσα που διαθέτουν τα τάγματα εθνοφυλακής όπως και να παρακολουθήσουμε σχετική εκπαίδευση τους. Από πλευράς μας ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη μας ενημέρωσαν τους εθνοφυλακές για την πρακτική σκοποβολή και την σκόπευση σε συνθήκες μάχης. Μετά το πέρας της εκπαίδευσης η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ είχε προετοιμάσει γεύμα στην Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης όπου ανταλλαχτήκαν αναμνηστικά. Κλείνοντας ευχαριστούμε το Γ.Ε.Σ. και την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ της 12 ΜΚ. ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ για την έγκριση της επίσκεψης μας και ιδιαίτερα τον Σ/ΧΗ (ΠΖ) κ ΧΟΥΣΜΕΚΕΡΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ για την εγκάρδια φιλοξενία όπως επίσης και τους Εθνοφύλακες Κ. Μιρμικλή και Γ. Παπαγιώργη.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΕΦ. ΑΝΘΛ/ΓΟΣ ΠΖ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΤΑΦΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ε.α Τ/ΧΗΣ Α.Σ. Ι. 






















ΠΗΓΗ : Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ