Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ερχεται το 2ο ULTIMATE MARINE CHALLENGE.

umc 
Το παιχνίδι μας, εμπνευσμένο από τα επεισόδια της γνωστής σειράς Ultimate Soldier Challenge, του τηλεοπτικού καναλιού History Channel, μετά από την περυσινή επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, επανέρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με ακόμα περισσότερη όρεξη, και πολλές ιδέες, ετοιμάζουμε νέες ψυχαγωγικές αλλά παράλληλα απαιτητικές δοκιμασίες που θα τεστάρουν τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν φέτος σε θέματα, φυσικής κατάστασης, ομαδικότητας και ετοιμότητας.   Για μία ακόμα φορά τα ζευγάρια που συμμετάσχουν θα κληθούν να διαγωνιστούν σε χρονομετρημένες διαδρομές σε μια σειρά δοκιμασιών που θα βαθμολογούνται ώστε στο τέλος να ανακηρυχτεί ο νικητής.

Ημερομηνία Εκδήλωσης:
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 08:30

0239

Φωτογραφία απο το 1ο Ultimate Marine Challenge (Ιούνιος 2014)

Περιοχή Εκδήλωσης
Η Περιοχή που θα γίνει η εκδήλωση είναι η Ριτσώνα Ευβοίας (θα αποσταλούν πληροφορίες στους συμμετέχοντες με email)
Οι δοκιμασίες
Οι δοκιμασίες διαφέρουν κάθε χρονιά και ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στους διαγωνιζόμενους.
Κόστος Συμμετοχής:
Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει καμία χρηματική επιβάρυνση από πλευράς των διοργανωτών.
Οπλισμός / Εξοπλισμός :
Ο οπλισμός που χρησιμοποιείται είναι Airsoft.  Σε Καμία Περίπτωση και για κανένα λόγο κανονικός. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν δικό τους οπλισμό, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμα γιλέκα και κράνη για λόγους ομοιομορφίας.
Συμμετοχές:
1.  Ολοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις
2.  Τα ζευγάρια θα πρέπει να έχουν ομοιομορφία από πλευράς εμφάνισης.  Επομένως, από τους διοργανωτές προτείνεται, η Ελληνική Παραλλαγή, ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή (tactical) και με ομοιομορφία μεταξύ του ζεύγους,  (βλ. συνημμένη φωτογραφία)
3.   Ο μέγιστος αριθμός των ζευγαριών για τη φετινή εκδήλωση είναι τα 20
4.   Οι συμμετοχές θα κλείσουν  στις 7 Ιουνίου 2015 ή με τη συμπλήρωση των 20 ζευγαριών (όποιο συμβεί πρώτο)

umc

Φωτογραφία απο το Ultimate Soldier Challenge του τηλεοπτικού καναλιού History Channel

Εγγραφές:

Τα ζευγάρια μπορούν να εγγραφούν συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής και αποστέλλοντας την στο email της διοργάνωσης (umchallenge@gmail.com).
Την ημέρα της εκδήλωσης θα κληθούν με  την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας να την υπογράψουν μαζί με την Υπεύθυνη Δήλωση.
Θα χαρούμε να σας δούμε και φέτος από κοντά.
Η Οργανωτική Επιτροπή
(ΣΕΕΠ- ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΛΕΦΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ)