Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Εθελοντικός Καθαρισμός στο παιδικό χωριό στο Αίπος,της "Κιβωτού του Κόσμου" - ΛΕΦΕΔ ΧΙΟΥ

Την Κυριακή 26 Απριλίου αν και μέλη μας έλειπαν στον Πανελλήνιο αγώνα-άσκηση Μακεδονομάχο,στα πλαίσια της ημέρας εθελοντισμού "Let's Do it Greece " Η Λ.Εφ.Ε.Δ. Χίου συμμετείχε και στον καθαρισμό με χορτοκοπές και κλαδέματα στο άλσος που περιβάλλει το παιδικό χωριό για την προστασία του Χωριού σε περίπτωση πυρκαγιάς.Επίσης μέλη μας,με το πυροσβεστικό όχημα μας, είμασταν στην πυρασφάλεια της ελεγχόμενης καύσης των κομμένων κλαδιών.Στον εθελοντικό καθαρισμό συμμετείχαν επίσης οι εθελοντικές ομάδες της Καλιμασσιάς,των Αγιασμάτων,του ΦΕΟΧ.
Τέλος κατά την αποχώρηση μας συναντηθήκαμε στα Ρεστά με τους εθελοντές που συμμετείχαν στον καθαρισμό που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα Όμικρον.Φωτογραφία της εφημερίδας Πολίτης(www.politischios.gr)

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις εθελοντικές ομάδες που πλημμύρισαν με εθελοντές το νησί,μακάρι τέτοιες μέρες να ήταν περισσότερες μέσα στον χρόνο.

(Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις που έγιναν την συγκεκριμένη ημέρα στην Χίο,πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.politischios.gr/ethelontismos/se-rythmoys-lets-do-it-oli-i-hios-binteo-foto).

ΠΗΓΗ : ΛΕΦΕΔ ΧΙΟΥ