Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αγιασμός στα γραφεία των έφεδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας.

Τελέστηκε αγιασμός στα γραφεία των έφεδρων αξιωματικών παρουσία του θεοφιλέστατου  κ.κ.  Σεραφείμ.
Στην αρχή ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ.κ Σεραφείμ τέλεσε  αγιασμό και στη συνεχεία εξ’ονόματος του Δ/Σ ο πρόεδρος  του συνδέσμου έφεδρων αξιωματικών Καρδίτσας Ντενησίωτης Ιωάννης , απένειμε στο θεοφιλέστατο αναμνηστική πλακέτα και μετάλλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρεντίνης κ.κ Σεραφείμ   υπηρέτησε  στο στράτευμα σαν έφεδρος αξιωματικός.
Στη συνεχεία   έγινε απονομή   αναμνηστικής  πλακέτας και μεταλλίου, στο έφεδρο αξιωματικό και νυν Δήμαρχο Μουζακίου Κουτσό Γεώργιο, για την μεγάλη του προσφορά  στον ΣΕΑΝ Καρδίτσας.
Αξίζει να σημειωθεί  ότι στην τελετή παρέστη  ο υποδιοικητής της Σχολής  Μονίμων Υπαξιωματικών  Συνταγματάρχης (Π.Ζ)  κ. Γιοβάνης  Λεωνίδας , ο Πρόεδρος αποστράτων αξιωματικών νομού Καρδίτσας κ .  Καραίσκος  Παναγιώτης   καθώς και πλήθος εφέδρων αξιωματικών.
 Το διοικητικό συμβούλιο   και ο πρόεδρος  , ευχαριστεί θερμά το διοικητή  του κέντρου  εκπαίδευσης στρατονομίας για την αμέριστη βοήθεια προς τον  σύνδεσμο εφέδρων αξιωματικών  νομού Καρδίτσας.    
 
 
ΠΗΓΗ - ΠΕΡ/ΡΑ : http://karditsasean.blogspot.gr/2015/05/blog-post_10.html