Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

4 Χρόνια ΛΕΦΕΔ Χίου - Κοπή βασιλόπιτας !


Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016,στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Χίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Λ.Εφ.Ε.Δ. Χίου. Παρόντες ήταν Εκπρόσωπος της περιφερειακής ενότητας Χίου κος Αντωνίου,ο Δήμαρχος Χίου κος Μ.Βουρνούς κι ο υπεύθυνος σύμβουλος για θέματα πολιτικής προστασίας κος Γ.Ζώας,ο διοικητής της 96ΑΔΤΕ Τξχος Θ.Γρυμπήρης,ο διοικητής της Π.Υ. Χίου κος Ι.Αρχοντάκης,εκπρόσωποι της 384 ΜΕΔ,εκπρόσωπος του σωματείου πυροσβεστών Χίου,εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και φίλοι και μέλη της λέσχης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Λ.Εφ.Ε.Δ. Χίου,μετά πήρε τον λόγο ο γραμματέας της Λ.Εφ.Ε.Δ. Χίου όπου εξήγησε με όσο το δυνατό πιο απλό τρόπο τι είναι η Λ.Εφ.Ε.Δ. ,ποιοι μπορούν να γίνουν μέλη,ποια η διαφορά των τακτικών μελών(των εφέδρων) από τα αθλούμενα,τι είναι τα μέσα με τα οποία γίνονται οι εκπαιδεύσεις(όπλα airsoft ή πλαστικά dummy),μίλησε για την αξία της εφεδρείας στις ένοπλες δυνάμεις κι έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων πολιτικής προστασίας το 2015.
Μετά απηύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Χίου κος Αντωνίου,ο διοικητής της 96ΑΔΤΕ κος Θ.Γρυμπήρης,ο Δήμαρχος Χίου κος Μ.Βουρνούς,ο διοικητής της Π.Υ. Χίου κος Ι.Αρχοντάκης και ο εκπρόσωπος του σωματείου πυροσβεστών κος Κολλιάρος.
Αμέσως μετά έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στην 384 Μοίρα Έρευνας Διάσωσης για το πολύχρονο έργο της και της παρουσίας του ελικοπτέρου Super Puma με τα πληρώματα της Μοίρας που με αυταπάρνηση επιχειρούν για να σώζουν ζωές και συμβάλλουν στο αίσθημα ασφάλειας των νησιωτών!
Μία αναφορά όπου φόρτισε την ατμόσφαιρα και συγκίνησε τους παρευρισκομένους καθώς και όσους έλαβαν μέρος στην βράβευση.
Η ΛΕΦΕΔ Χιου σε ανακοίνωση της ευχαριστεί:  -Tην 96 ΑΔΤΕ για την παραχώρηση της αίθουσας της ΛΑΦ Χίου και τον διοικητή της Τξχο κο Θ.Γρυμπήρη.
 -Το κατάστημα του κου Γεωργίου Κριτούλη για την παραχώρηση των οπτικοακουστικών μέσων
 -To κατάστημα του κου Β.Τραζερά(www.trazeras.gr),
 -To κατάστημα του κου Ν.Βιττάκη,
 -Το κατάστημα Παροικάκη Καρρά.
Τα παραπάνω καταστήματα  για τα δώρα της πίτας.
 -Τον κο Φούρναρη για την παραχώρηση για χρήση των 2 ειδικών οχημάτων για όποια έκτακτη ανάγκη χρειαστούν.
 -Τον κο Βασίλη Καλαργηρό(κατάστημα Καφεκούτι).
 -Την Πατρίδα TV που κάλυψε τηλεοπτικά την εκδήλωση.
 -Τον φωτογράφο κο Δ.Βουχούρη για την ανιδιοτελή φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσής.

Το βίντεο που προβλήθηκε κατά την διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας της Λέσχης: ΕΔΩ
 
ΠΗΓΗ :  http://warfareport.blogspot.gr/2016/02/4.html