Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Πέρα από κάθε προσδοκία και σε μιά μέρα που οι καιρικές συνθήκες μόνο ανοιχτές κινητοποιήσεις δεν ευνοούσαν, το κάλεσμα της περιφερειακής οργάνωσης Μεκεδονίας της "Χρυσής Αυγής" αγκαλιάστηκε θερμά από εκατοντάδες νέους στην πλειοψηφία τους εθνικιστές, αλλά και από τους Εδεσσαίους που υποδέχτηκαν θερμά και με ενθουσιασμό την πρωτοφανή για την πόλη τους κινητοποίηση.
Στις μία το μεσημέρι κι από διάφορες πόλεις της Μακεδονίας, συγκεντρώθηκαν έξω από την Νομαρχία τουλάχιστον 300 Εθνικιστές οι οποίοι μιά ώρα αργότερα ξεκίνησαν πορεία προς τα αποκλεισμένα από ισχυρές μεταφερόμενες αστυνομικές δυνάμεις γραφεία των ντόπιων συνεργατών της Νέας Τάξης, υπολείμματα των Βούλγαρων κομιτατζήδων που τώρα το παίζουν... Μακεδόνες. Η πορεία των Εθνικιστών που κάθε στιγμή μεγάλωνε αφού περαστικοί και θαμώνες των γεμάτων "καφέ" της πόλης έμπαιναν διαρκώς μέσα, στάθηκε στο σημείο αυτό και με προειδοποιητικά συνθήματα έστειλε το μήνυμα σ'όσους νομίζουν ότι μπορούν να υποσκάπτουν την εθνική μας κυριαρχία, να ασελγούν απέναντι στην ιστορία μας, να προπαγανδίζουν σε βάρος της Πατρίδας και να κυκλοφορούν με άνεση και χωρίς συνέπειες αναμεσά μας. Λάθος τους...
Η πορεία των Εθνικιστών κατευθύνθηκε προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και συγκροτημένα μετά από τους χαιρετισμούς, επέστρεψαν με τον ίδιο παλμό και ενθουσιασμό στην Νομαρχία, γεμίζοντας τον αέρα και τους δρόμους της Έδεσσας από Πατρίδα, επεφημούμενοι και καταχειροκροτούμενοι από απλούς πολίτες που δήλωσαν ευθαρσώς με ποιανού το μέρος βρίσκονται σε αυτόν τον ΠΟΛΕΜΟ που ξεκινάει για την Μακεδονία μας!

πηγή: www.stoxos.gr

Σχόλιο "ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ"
.. ουδεν σχόλιο