Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Προς κάθε αρμόδιο!!!


Γεύση από το όργιο της τουρκικής προπαγάνδαςΜεταφράζω παρακάτω ένα ανηρτηµένο στο Youtube βίντεο που βρήκα προ ηµερών. Πρόκειται για περσινό «χάτιµ» (δηλ. τελετή αποφοίτησης από τα µαθήµατα Κορανίου της ψευτοµουφτείας) στίς 27-6-08 και τα παιδιά απαγγέλουν «ποιήµατα». Ένα παιδάκι µέσα σε τζαµί της περιοχής του Εχίνου Ξάνθης – παρουσία του τότε Τούρκου Πρόξενου της Κοµοτηνής Αχµέτ Ριζά Ντεµιρέρ, του δηµάρχου Μύκης Μουσταφά Αγκά, του τουρκοµουφτή Αχµέτ Μέτε, και του βουλευτή Τσετίν Μάντατζη, παρακαλώ - απαγγέλει:

Εγώ σε αγαπώ πολύ ωραία µου ΤουρκίαΜε σένα θα κλάψω, µε σένα θα γελάσωΤην ηµισέλινο σηµαία σου θα υψώσω στο πιο ψηλό σηµείο.Αν χρειαστεί για σένα, µε χαρά να πεθάνω.Είµαι ερωτευµένος µαζί σου ωραία ΤουρκίαΝα ακούσουν την ιστορία σου, να φοβηθούνε τα τσακάλια.Να µην µπούνε ανάµεσα µας και µας πάρουνε λόγιαΝα µετανοιώσουν αυτοί, να ψάξουν για φίλουςΝα σου δείξω εγώ Ωραία µου Τουρκία.

Απίστευτο; Κι όµως υπάρχουν και χειρότερα! Προσέξτε λόγια που απήγγειλε στην «θρησκευτική» τελετή ένα κοριτσάκι:

Ο λαός της Θράκης δεν σηκώνει ποτέ την προδοσία.Αν υπάρχει κάποιος που δεν την αγαπά ας την εγκαταλείψειΑυτή η χώρα είναι δική µας, η Θράκη είναι δική µαςΑυτοί που είναι από την πόλη, από το χωριό,από τα Βαλκάνια και από τα βουνάείναι όλοι αδέλφια µεταξύ τουςΑχ αυτή η θλίψη της διχόνοιας!Να ξέρετε η Θράκη είναι δική µαςΗ χώρα είναι δική µαςΕ, προδότες µην εξαντλείτε την υποµονή µαςΜην νοµίζετε την Θράκη απροστάτευτηΜη µας τσιγκλάτε το κεφάλιΜη µας ζορίζετε, αυτή η χώρα είναι δική µαςΗ Θράκη είναι δική µας!

Χτυπήστε στο Youtube «SAHIN KOYU HATIM MERASIMI 2008» και θα τά ακούσετε.Τροµερό πράγµα το πού έχουµε φτάσει: Να γίνεται αυτό το αίσχος µέσα στην Ελλάδα, παρουσία του Τούρκου Προξένου καί του “Έλληνα” βουλευτή και να µην συγκινείται κανείς!Σε ποιον να απευθυνθείς;Ποιον να εγκαλέσεις;

Ο ένας αναρµόδιος.

Ο άλλος τα (δήθεν) γνωρίζει µα τι να κάνει...

Ο τρίτος ψηφοδέσµιος.

Ο ένας πιο άχρηστος από τον άλλον.

Η αντιποµακική και σωβινιστική προπαγάνδα ξεκινάει από τα δήθεν κατηχητικά, µπροστά στα µάτια µας, και ουδείς ασχολείται.Ρωτώ κάθε αρµόδιο, είναι αυτές οι γιορτές µίσους θρησκευτική υπόθεση;

Τι άλλο πρέπει νά γίνει για να ξυπνήσουµε;

Μ.Κ. (Αντιφωνητής, 16-12-09)


ΣΧΟΛΙΟ " ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ " : ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!