Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Σ.Ε.Α.Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.



Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΕΑΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.










Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ στον Πολύγυρου η κοπή της πίτας της Π.Ο.Ε.Δ. ,του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χαλκιδικής της Λ.Ε.Δ. Χαλκιδικής και της Ομάδας Πυροσβέσεως Εθελοντών Αγίου Νικολάου [Ο.Π.Ε.Α.Ν.] σε κοινή εκδήλωση.
Κατά την τελετή της κοπής της πίτας ο Σ.Ε.Α.Ν. ΧΑΛΚΔΙΚΗΣ και η Λ.Ε.Δ. Χαλκιδικής τίμησαν τα παλαιότερα μέλη τους, τους Εμμανουήλ Αβέρη και Καλλικράτη Κεφαλά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Χαλκιδικής, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ. Πολυγύρου ο Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας ΚΔ-ΑΛ,ο Επιτελάρχης της 1ης Ταξιαρχίας ΚΔ-ΑΛ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, ο Διοικητής της ΕΜΑΚ ( καταδρομέας και έφεδρος αξιωματίκος ), ο Διοικητής της Δ’ΜΚ, βουλευτές του νομού, πρώην βουλευτές, υπηρεσιακοί παράγοντες και πολλοί έφεδροι αξιωματικοι, έφεδροι καταδρομείς και εθελοντές.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χαλκιδικής ευχαριστεί τα μέλη του για την συμμετοχή τους και έυχεται καλή χρονια.

ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ε.Α.Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.