Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήριο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων προς τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Προσκοπισμός σημαίνει δράση, περιπέτεια και αγάπη για το περιβάλλον. Στοιχεία που τόσο λείπουν από τα σημερινά παιδιά, στοιχεία που οι Πρόσκοποι της Μαγνησίας προσπαθούμε να τα κάνουμε κάθε μέρα πράξη.

Αυτές οι λίγες γραμμές ωστόσο, δεν αφορούν εμάς, αλλά ανθρώπους που ανιδιοτελώς στέκονται αρωγοί στο έργο μας και προσφέρουν μοναδικές αναμνήσεις στα παιδιά και τους εφήβους του Προσκοπισμού. Αναφερόμαστε στα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, τα οποία αξιοποιώντας τις δικές τους εμπειρίες και ξεχωριστές ικανότητες έχουν δοθεί στον εθελοντισμό -και αυτό μας ενώνει- και γνωρίζουν την φύση και τις δυνατότητες που παρέχει όσο λίγοι.

Η συνεργασία μας μετρά πλέον λίγα χρόνια με αρκετές δραστηριότητες. Να ξεχωρίσουμε την συμμετοχή τους σε εκπαιδευτική δραστηριότητα με θέμα της Πρώτες Βοήθειες, που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Μαγνησίας και αφορούσε εφήβους ηλικίας 15-18 ετών. Επίσης, τη πρόσφατη συμβολή τους στην πετυχημένη δραστηριότητα της 7ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων, που στις 11/5 πραγματοποίησε στον Άγιο Ονούφριο ημερήσια εκδρομή, όπου διοργανώθηκαν παιχνίδια περιπέτειας, ποδηλασία, παιχνίδια στο νερό και flying fox!

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για την συμβολή τους και ελπίζουμε για την συνέχεια της συνεργασίας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.scoutsmagnisia.gr

Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Μαγνησίας