Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Π.Ο.Ε.Δ. - Φόρος τιμής στους πεσόντες καταδρομείς στο μνημείο της Κρυσταλλοπηγής.


Στις 27 Αυγούστου 2011 και ώρα 12.30 πραγματοποιήθηκε στη Κρυσταλλοπηγή (Τρίστρατο), όπου το μνημείο των πεσόντων καταδρομέων, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από την ΠΟΕΔ και αντιπροσωπείες των ΛΕΚ.

Στη τελετή παρευρέθηκαν οι Αρχές, από την ΠΟΕΔ, ο Πρόεδρος κ. Μαυρουδής Ελευθέριος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κατσάγγελος Άγγελος, ο Γ. Γραμματέας κ. Γεωργάκης Δημήτριος, το μέλος κ. Φραγγόπουλος Αντώνιος, οι Λέσχες Καστοριάς ,Φλώρινας, Πιερίας, Χαλκιδικής,Θεσσαλίας,Ημαθίας και Κοζάνης με μαζική συμμετοχή και αρκετός κόσμος.

Την επόμενη ημέρα 28 Αυγούστου στην εκδήλωση στο ΒΙΤΣΙ η Ομοσπονδία εκπροσωπήθηκε και κατέθεσε στεφάνι από τη ΛΕΚ Φλώρινας, όπως και στη ταυτόχρονη εκδήλωση στο ΓΡΑΜΜΟ-ΒΟΥΡΜΠΙΑΝΗ από καταδρομείς της ΛΕΚ Ιωαννίνων όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Η ΠΟΕΔ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή στην εκδήλωση τις Αρχές για την παρουσία τους, την Εκκλησία (Ιερείς), την ΕΛΑΣ, την 15η Ταξιαρχία Πεζικού για τη διάθεση της Στρατιωτικής Μουσικής και της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καστοριάς, και την ΛΕΚ Καστοριάς για τη θερμή φιλοξενία και την διοργάνωση της εκδήλωσης.

ΠΗΓΗ : http://tolmon.gr/