Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΟΠΛΙΤΩΝ - Έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου 2011-2012 / Σχολεία ΠΕΝΕΦΥΟ.Η Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. υποδεχόμενη τα νέα και τα παλαιότερα μέλη της στην εκπαιδευτική περίοδο 2011-2012, ανακοινώνει ότι η πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση θα λάβει χώρα το Σ/Κ 10-11 Σεπτεμβρίου, ενώ το 2ο Βασικό Σχολείο Μαχητού (2ο ΒΣΧΜΧ) και το 1ο Προκεχωρημένο Σχολείο Μαχητού (1ο ΠΣΧΜΧ) θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου. ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ κάθε Έλληνα Έφεδρο, ο οποίος ασπάζεται το ιδεώδες του «Εθελοντή Εφέδρου Πολίτη - Οπλίτη», ανεξαρτήτως Βαθμού και Κλάδου, Όπλου ή Σώματος στο οποίο υπηρέτησε τη θητεία του, να συμπαραταχθεί σε αυτή την προσπάθεια για την αναβάθμιση και την ουσιαστική αξιοποίηση της Εφεδρείας των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδος μας.

Ενδεικτικά Αντικείμενα ΣχολείωνΒΣΧΜΧ: Προσανατολισμός, Α΄ Βοήθειες, Επικοινωνίες, Ατομική τακτική, Διαβίωση, Τακτικές ομάδος ΠΖ κ.ά.
ΠΣΧΜΧ (πιλοτικό): Εμβάνθυνση στα αντικείμενα του ΒΣΧΜΧ, Σχεδιασμός και εκτέλεση Περιπόλων κ.ά.
Για εγγραφές νέων μελών, δηλώσεις συμμετοχής στα Σχολεία και οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο penefyo@gmail.com.
Εκ της Διοικήσεως της ΠΕΝΕΦΥΟ