Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !

Η σκοπιανή προπαγάνδα έφτασε έως το Αφγανιστάν.

Η σκοπιανή προπαγάνδα για την ψευδεπίγραφη Μακεδονία συνεχίζεται όπου αυτό είναι δυνατό και με ότι μέσα διαθέτει το γειτονικό κράτος.
Μάλιστα η προπαγάνδα δεν αφορά μόνο το όνομα των Σκοπίων αλλά και το αλυτρωτικό όραμα που τρέφουν πολλοί εξ αυτών για ένα ανεξάρτητο κράτος της «Μακεδονίας» στο οποίο θα φτάνει σχεδόν μέχρι τη Θεσσαλία.

Το καπέλο που βλέπετε στη φωτογραφία θα μπορούσε ενδεχομένως να πωλείται σε κάπου στα Σκόπια, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση εντοπίστηκε από έλληνα στρατιωτικό της ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ) να πωλείται στο πρατήριο του αρχηγείου της διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ (ISAF) στη Καμπούλ, από εκεί δηλαδή που κάνουν τις αγορές τους όλοι οι στρατιωτικοί όλων των χωρών που υπηρετούν στο Αφγανιστάν.
Έτσι μέσω του απλού αυτού τρόπου, ο κάθε ένας ξένος στρατιωτικός που βρίσκεται στην ISAF "ενημερώνεται" για...το κράτος της «Μακεδονίας» και φυσικά το φέρουν με «περηφάνια» πολλοί εκ των 165 υπηρετούντων εκεί σκοπιανοί στρατιωτικοί.

Μήπως θα έπρεπε να κάποιος να αντιδράσει διαμαρτυρόμενος στην ISAF που επιτρέπει να πωλούνται καπέλα με διφορούμενα και αλυτρωτικά μηνύματα εναντίον της Ελλάδας;

Τμήμα ειδήσεων defencenent.gr