Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

EFENPRESS - Η ΑΣΚΗΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2010" ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ.




--Εντυπωσιακή επιτυχία σημείωσε ο " Πανελλήνιος Στρατιωτικός Αγώνας /Άσκηση" (Π.Σ.Α.Α) που διοργάνωσε η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.
--Η άσκηση που άρχισε την 5ην Μαρτίου και τελείωσε σήμερα, 7ην Μαρτίου, διεξήχθη στη Ν. Φωκαία Χαλκιδικής.
--Στην άσκηση, έλαβαν μέρος έφεδροι από όλη την Ελλάδα και έγινε κάτω από ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες με πληθώρα σεναρίων.
--Μετά το πέρας της ασκήσεως και το σχετικό σχολιασμό των διαφόρων πτυχών αυτής, ακολούθησε απονομή βραβείων, τιμητικών πλακετών και δεξίωση προς τιμήν των συμμετασχόντων στην άσκηση και των παρευρισκομένων προσκεκλημένων.
--Λεπτομέρειες θα σας μεταφέρουμε από τη σχετική ανακοίνωση της Λ.ΕΦ.Ε.Δ που αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.
--Τη τηλεπικοινωνιακή κάλυψη της ασκήσεως ανέλαβε και έφερε εις πέρας με ιδιαίτερη επιτυχία η " Ραδιοερασιτεχνική Λέσχη Μακεδονίας " ( M.A.R.C ) η οποία με τη χορηγία του κ. Κοσμά Ουρούλη ( RF-DYNE - www.rfdyne.gr- Αρκαδιουπόλεως 7 Θεσσαλονίκη) πέτυχε να μην υπάρχει "τυφλό" σημείο ασυρμάτου επικοινωνίας σε όλη την εκτεταμένη περιοχή που έγινε η άσκηση.
Σε αναγνώριση της προσφοράς αυτής, από τον επικεφαλής της ΛΕΦΕΔ Εφ. Λοχαγό κ. Ιωάννη Σιδηρόπουλο, απενεμήθη τιμητική πλακέτα στην " M.A.R.C " η οποία συνοδεύτηκε από εγκώμια για τη συμβολή της στην επιτυχία της ασκήσεως.