Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Προκλητική κινηματογραφική ταινία από τη ΠΓΔΜ.


Eνώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και ο διαπραγματευτής της χώρας Zoran Jolevski καλεί την Ελλάδα "να σεβαστεί την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995", η γείτονα προβαίνει σε νέες ανθελληνικές προκλήσεις. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ και του Καναδά η ταινία σκοπιανής παραγωγής "Α name is a name" με σενάριο άκρως προκλητικό και προπαγανδιστικό κατά της Ελλάδας.Η ταινία εμφανίζεται ως βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αφορά έναν Αμερικανοσκοπιανό πεζοναύτη που υπηρετεί στο Κόσοβο, τον Nick Stoyan, o oποίος φθάνει στην Ελλάδα για να επισκεφθεί το τάφο του πατέρα του στην Εδεσσα! Συλλαμβάνεται όμως και βασανίζεται άγρια σε ελληνική φυλακή...
(Δείτε το trailer)

ΠΗΓΗ : strategy-geopolitics4.blogspot.com.
ΣΧΟΛΙΟ : « ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ »

Δυστυχώς είμαστε τόσο απορροφημένοι από τον φραπέ την καφετερία και την lifestyle ζωή μας που πλέον δεν μας ενδιαφέρει τίποτα.
Μας επιτίθονται προπαγανδιστικά μέσω διαδικτύου σε σελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας « youtube » και δεν υπάρχει όχι ένας θεσμός, όχι μια ομάδα αλλά ούτε ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος να δώσει μια απάντηση στα σχόλια τους.
Συμπεριφερόμαστε σαν να είναι ντροπή και κοινωνικά κατακριτέο το να συμπεριφερθούμε σαν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και σαν ΕΛΛΗΝΕΣ.
Εγώ ντρέπομαι για τον εαυτό μου που έως τώρα δεν έκανα τίποτα για να αποτρέψω η έστω να κατακρίνω αυτή την εχθρική προπαγάνδα, ντρέπομαι που δεν ενημέρωνα τους φίλους και γνωστούς μου για αυτά που παρατηρούσα στο διαδίκτυο.

ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΓΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ.